park przy Lipowej

Prawie połowa parku zniknęła na zawsze. Szkoda :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

czemu zniknęła ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wycíęto prawie pięć zdrowych drzew...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawie pieć ? cztery i pół ? może nie tak zdrowych, a może był jakiś powód - bez zgody nie wycięto przecież
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pewnie zrobią parking albo inną wspaniałą rzecz.
Przykro sie patrzy teraz na to :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co z cebulkami, które Kankowski i Szymowiak tak hucznie sadzili?
Kto zezwolił na wycinkę tych drzew?!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pewnie będą robić parking, bo kasa ważniejsza jest od pomnika przyrody
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

drzewa przeszkadzały dojeżdżającym ciężarówkom do Algidy (wchodzily w skraj drogi)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

nosz ku....wa , jak zasr*ne capy spały na poboczach kiedy wielka algida nie potrafiła wymyślić wjazdu do siebie ani parkingu, i sikały do butelek, sr*ły w lasku to nikomu nie przeszkadzało?!
to państwo jest naprawdę teoretyczne i nie zdziwcie się jak zielone ludziki wylądują i zrobią porządek z tym syfem jak w 1795!
już mi się ulewa od tej głupoty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A tych kilka drzew naprzeciw bram wjazdowych, które rosną pniami w drodze im nie przeszkadza? Nie pisz głupot. Chodzi o parking napewno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

prości ludzie tak mają że im drzewa przeszkadzają bo kłopot liście, igły, lepiej szpaler reklam i piniondz z tego przynajmniej bedzie
zaraz wszystko wytną w Banine, dać ciemnemu ludowi władzę nad czymś to zaraz to zdemoluje i "upiększy" po swojemu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cebulaki wycięto 4!!!! Nie pół parku , zadzwoń do wydziału środowiska rośnie dowiesz dlaczego wycięto !!!! To forum osadzone jest przez d**ili . Nie wiedza ale napewno dopowiedzą ... a może lądowisko dla helikoptera robią , hmm
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja widziałem te drzewa wycięte . Puste w środku ! Zagrażały upadkiem na ulice .. ale zapewne jakby komuś z wyżej wypowiadanych spadło drzewko ka auto bo by gadali ze nikt o to nie zadbał . A jak zadbali to tez złe. Było zapytać strażaków jak wycinali . Ja byłem odważny i wiem a nie spekuluje
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też widziałem dwa pierwsze oprócz konarów zdrowe w srodku więc nie kłam mendo albo odszczekaj, co do straży to juz czas przyjrzeć się tej pseudoformacji w tej wsi, jak trzeba podlać to nie ma, jak wyciąć to pierwsi, dlaczego? bo drewno za Darmo do domu, bo ktoś,coś?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Pseudoformację to ty masz w domu. To tam możesz się odszczekiwać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???