parkingowy przytulasek

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Parking podziemny, Matarania, dziś, około 14-stej.
Czarna Toyota Auris, blacha: GD365GL.
Nie stracę czasu na wstawianie zdjęć ze sposobu parkowania prostaka.

Nie boisz się, że ktoś przebije Ci opony w odwecie czy żyjesz z wypłat wysoko ubezpieczonego auta (???)

prostaku, nachalny, egoistyczny prostaku
trafisz w końcu na "swego"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: parkingowy przytulasek

Wstaw zdjęcie, bo nie wiadomo o co Ci chodzi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

o nic nie chodzi
nie mam motywacji... pas

patrzę właśnie na Panią Magdalenę Ogórek i inne cuda made in Poland...
Przestaje być śmiesznie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

są takie specjalne naklejki informacyjne...karny sisiak czy jakoś tak na allegro zamawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może to i marne pocieszenie, ale wiem o czym prawisz i zapewniam, że tacy "buraczani panowie dróg" trafią "na swojego" szybciej, aniżeli nam się wydaje. Najgorsze, że sami zmuszają człowieka do mało wyrafinowanych i niekonwencjonalnych zachowań, aczkolwiek w pełni usprawiedliwionych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"...że tacy "buraczani panowie dróg" trafią "na swojego" szybciej, aniżeli nam się wydaje."

Wcale nie jest to takie pewne. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Człowiek przez całe życie może być ostatnim sk......nem a będzie mu się zawsze dobrze wiodło i umrze szczęśliwy we własnym łóżku będąc w podeszłym wieku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiecie... :(
nie szukam "sprawiedliwości" ale oczekuję... wręcz żądam żeby taki "cudak" zachowywał to pier...ne minimum, które sami przyjęliśmy za ogólne zasady.
Nie obchodzi mnie kto to jest. Może parkować złotą karetą z wysadzanymi diamentami felgami albo drabiniastym wozem pełnym siana byleby nie wpie...ł się w ten "umowny" margines mojej, nikomu nie wchodzącej w drogę przestrzeni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (29 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

czy parking = obity samochód (114 odpowiedzi)

Słuchajcie, czy nie macie drobnych wgniotów na karoserii swojego auta? Są to zazwyczaj wgnioty...