partner/ka do squasha

Temat dostępny też na forum: Społeczność
partner/ka do squasha
Witam, tak jak w tytule szukam partnera/ ki do gry w sguasha. Częstotliwość oraz godziny gry do ustalenia.
Jeżeli o mnie chodzi, to mam 25 lat, poziom gry oceniam na średnio zaawansowany, natomiast z osobami typowo początkującymi również chętnie pogram :) Preferuję : Squash Gdańsk - Fitness Authority na Grunwaldzkiej, natomiast można też spróbować czegoś innego.
Czekam na kontakt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem chętny do gry-Tomasz 723458880.

Re: partner/ka do squasha

Hej ;) ja też jestem chętna i już zakładałam podobny wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/squash-szukam-partneraki-do-gry-t510933,1,12.html
ale się trochę rozmył niestety... więc może jakieś konkrety? gdzie chcesz grać i kiedy?

Re: partner/ka do squasha

nie no wcześniej wspominałem że tez mogę zagrać,więc jak coś z przyjemnością zagram.

gra

hej
jestem chetny do gry w squasha

Re: gra

ok, to trzeba się konkretnie umówić, zarezerwować kort itd....
więc jak ktoś będzie nie tylko chętny, ale naprawdę zmotywowany zostawiam maila: inka_kava@op.pl

siemka, jestem chętny, chyba podobny poziom, mam czas do konca lutego. 880956481, krzywb@o2.pl, krzysiek

Inne tematy z forum

Boks/sztuki walki (11 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Gdańsku najlepiej trenować boks lub jakieś sztuki walki?...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...