pedicure i nie tylko

Temat dostępny też na forum: Morena
szukam dobrego ale nie najdrozszego salonu kosmetycznego gdzie robia pedicure ale takze fajne zabiegi na twarz a i pazurki..najlepiej w gdansku
(mieszkam na morenie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pedicure i nie tylko

jutro idę tutaj: http://www.salonikmorena.pl/, z tym, ze do kosmetyczki, która zajmie się moja buzią, nie pazurami;)
Dam znać jak już będę "po"

Re: pedicure i nie tylko

a ja polecam salon Aurum w Gdańsku Głównym (dość ukryte miejsce przy ul Stajennej 5),Osobiście wybrałam się tam na moje pierwsze oczyszczanie twarzy z dość dużymi obawami, i spotkało mnie dwie godziny przyjemności :) bardzo profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Zaskakujące wnętrze zwłaszcza po średnio zachęcającym wyglądzie z zewnątrz.

Gorąco polecam i dziękuję pani kosmetyczce która profesjonalnie odpowiadała na wszystkie moje bardzo dociekliwe pytania :)

Inne tematy z forum

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...