Re: pękający balon
Hmmm... no to tu sie nie zgodze, baloniki kompletnie nie pasowaly do wystroju sali, ktory byl w niebieskim, a balkoniki w roznych kolorach, do tego przez ciezar bardzo szybko opadly, no i jeszcze do tego jest brudno na sali, jedyny plus balonow to jesli goscie dobrze zareaguja to maja fajna zabawe w deptaniu balonikow, co do konfetti to w ogole nie widac ich ze byly, moze na podlodze troche, ale na kasecie nie widac ich wlasnie, ja mialam dekoracje z piorek i wlasnie piorka mi sie podobaly najbardziej, nikt nie mial ich w talerzu przede wszystkim, troche to smieszne, chyba ze ktos ma przeciag na sali i sale o wiele za mala z malym miejscem do tanczenia. Ja mialam balon z cala dekoracja, nie martwilam sie transportem oraz podwieszeniem balona. Jednak calkowity koszt strojenia byl ogromny. Musicie jeszcze zwrocic uwage na kogos kto zajmie sie flakiem zwisajacym z sufitu, wygladalo to okropnie, na kasecie widac, a osoby ktore mialy sie tym zajac ciagle to odwlekaly i tak zostal prawie do konca wesela :(. To tyle. Beata
0
0