Salon mieści się w starej, ale odnowionej kamienicy, wnętrze jest przestronne, bardzo wysokie, a mimo to przytulne i ciepłe. Pierwsze spotkanie to diagnoza stanu włosów, rozmowa o sposobie ich pielęgnacji oraz doborze idealnej fryzury. Później profesjonalne farbowanie, strzyżenie i układanie, z instruktarzem jak układać włosy w domu, aby wyglądać dobrze, nie tylko chwilę po wyjściu od fryzjera. Panie pracują tylko na profesjonalnych kosmetykach i takiego również sprzętu używają. Wszystkie narzędzia fryzjerskie, zresztą nie tylko one, bo i cały salon, są sterylnie czyste. Higiena na najwyższym poziomie. Wysoki poziom usług w połączeniu z domową atmosferą panującą w salonie to wszystko czego trzeba, żeby się zrelaksować i wyjść młodszą i piękniejszą. ;) To miejsce nie byłoby takie, gdyby nie trzy cudowne Kobiety, Pani Justyna, Pani Ania i Pani Klaudia. Choć tej ostatniej największe podziękowania składam, bo to Ona dba o włosy moje i mamine. :)
W grudniu mija rok odkąd zostałam klietką Pani Klaudii, tuż po nowym roku została nią moja mama, obie jesteśmy bardzo zadowolone i po takim czasie z czystym sumieniem bardzo polecamy usługi Pani Klaudii i oczywiście cały Salon.