Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

Dominik - ocena (1) Zawsze profesjonalna i miła obsługa! Nigdy nie wyszedłem stąd niezadowolony,... Dominik Bernadeta - ocena (1) Ja tam wrócę, dziękuję Jesteście super. Bernadeta Tatiana - ocena (1) Polecam z całego serca! Przemiła atmosfera, pełen komfort i relaks. Wszystkie... Tatiana
Magda - ocena (1) Bez dwóch zdań to jest najlepszy zakład fryzjerski w Trójmieście!! :)) Magda JC - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście :) Serdecznie polecam Panią Elizę :) JC Magdalena - ocena (1) Byłam u Pani Julii na refleksach i efekt przeszedł najśmielsze moje... Magdalena Anonim350 - ocena (1) Bardzo profesjonalna usługa, miła atmosfera. Moje prośby zostały... Anonim350 Anita - ocena (1) Jesteśmy klientami od lat. Rodzinna atmosfera profesjonalne strzyżenie i... Anita Marcin - ocena (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług u Pani Julii i zawsze wychodzę... Marcin ElPablo - ocena (1) Super strzyżenie. Na pewno wrócę ElPablo Stała klientka - ocena (1) Do Bellezy trafiłam po nieudanej koloryzacji w lutym, gdy w jednym z... Stała klientka M. - ocena (1) Najlepszy salon w Trójmieście. Polecam usługi w tym miejscu. M. Waldemar - ocena (1) Polecam wszystkim Paniom i Panom Salon w którym panuje domowa atmosfera l.... Waldemar Asia - ocena (1) Absolutny profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, cudowna atmosfera . Asia K. - ocena (1) Jakość usług na najwyższym poziomie od lat. To jest najlepszy salon w... K. J - ocena (1) Zawsze wychodzę zadowolona z moich włosów. Koloryzacja i podcinanie robione... J Piotr - ocena (1) Polecam ten salon, jest super :) Piotr Anna - ocena (1) Zawsze mogę liczyć na pomoc Pań z Bellezy. Potrzebowałam na "juz" wizyty... Anna Anna - ocena (1) Polecam to miejsce. Spokój, przyjazna atmosfera i przede wszystkim świetna... Anna Marta - ocena (1) Usługi na najwyższym poziomie, zawsze pięknie i przyjemnie. Pani Eliza jest... Marta