Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

Bogusia - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski w Trójmieście. Polecam z całego serca . Kreatywne... Bogusia B. - ocena (1) Salon Belleza to miejsce godne polecenia, wysoka jakość usług i miła... B. Kasia - ocena (1) Polecam - usługi na najwyższym poziomie, zawsze wychodzę zadowolona Kasia
J. - ocena (1) Polecam salon Belleza w Oliwie. Świetne podejście do klienta. Pani Wiktoria... J. Agnieszka - ocena (1) Jak zawsze najlepsze, kocham Ten Salon Fryzjerski ️️️️️️Total Pro Agnieszka Joanna - ocena (1) Z całego serca polecam salon fryzjerski Belleza! Koloryzacja Airtouch wyszła... Joanna Ewelina - ocena (1) Najwyższy poziom. Ewelina Iza - ocena (1) Polecam tak jak mi polecono ten salon. Jestem wymagającym klientem ale w... Iza B.P. - ocena (1) Świetne miejsce, pracują sami profesjonaliści. Za każdym razem wychodzę... B.P. A i T - ocena (1) Polecam to miejsce Korzystam razem z córką z usług w tym salonie i zawsze... A i T Klientka - ocena (1) Jestem zadowolona z usługi, miła atmosfera, polecam Klientka Piotr - ocena (1) Profesjonalna obsługa i świetna technika strzyżenia:) Piotr J. - ocena (1) Polecam to miejsce, miałam robiony baleyage metodą air-touch i jestem bardzo... J. M - ocena (1) Nie można przejść obojętnym obok salonu Belleza w Gdańsku.Uważam ,że ten... M Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Julię. Profesjonalizm, pasja i wiedzą to cechy,... Aleksandra Wioleta - ocena (1) Pani Wiktoria jest rewelacyjna, kolor który mi zrobiła jest idealny. Bardzo... Wioleta Mirka - ocena (1) Czekam z niecierpliwością na wizytę u Pani Elizy w najbliższy poniedzialek.... Mirka B.P. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona i polecam refleksy air-touch u p. Elizy. Włosy... B.P. Maciej - ocena (1) Idealnie zostalem obciety. Bardzo mila Pani Wiktoria. Pozdrawiam Maciej Kasia - ocena (1) Bardzo polecam, zawsze wychodzę zadowolona Kasia