Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

Robert - ocena (1) Fajny salon, ładnie strzygą, nie mam zastrzeżeń. Byłem u p. Klaudii Robert katarzyna - ocena (1) Od kilku lat jestem wierna Pani Elizie, która rozumie moje cienkie i kapryśne... katarzyna Dominika - ocena (1) Bardzo polecam salon !! Zawsze wychodzę zadowolona Najlepszy blond od pani... Dominika
B. - ocena (1) Ostatnio byłam u Pani Klaudii na koloryzacji- jestem bardzo zadowolona,... B. Stała klientka T. - ocena (1) Jestem pod wrażeniem- fachowej obsługi,serdecznej atmosfery, kompetencji... Stała klientka T. J - ocena (1) Bardzo lubię salon Belleza w Oliwie Ostatnio byłam u Pani Klaudii i zobiła... J B. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie. Moimi włosami zajmowała się... B. J - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona!!!! Polecam gorąco J Do - ocena (1) Super, nieustająco od ponad 10 lat! Do Ola - ocena (1) Polecam, bardzo dobry salon, zawsze wychodzę zadowolona od p. Wiktorii Ola Bogusia - ocena (1) Najlepszy salon fryzjerski w Trójmieście. Polecam z całego serca . Kreatywne... Bogusia B. - ocena (1) Salon Belleza to miejsce godne polecenia, wysoka jakość usług i miła... B. Kasia - ocena (1) Polecam - usługi na najwyższym poziomie, zawsze wychodzę zadowolona Kasia J. - ocena (1) Polecam salon Belleza w Oliwie. Świetne podejście do klienta. Pani Wiktoria... J. Agnieszka - ocena (1) Jak zawsze najlepsze, kocham Ten Salon Fryzjerski ️️️️️️Total Pro Agnieszka Joanna - ocena (1) Z całego serca polecam salon fryzjerski Belleza! Koloryzacja Airtouch wyszła... Joanna Ewelina - ocena (1) Najwyższy poziom. Ewelina Iza - ocena (1) Polecam tak jak mi polecono ten salon. Jestem wymagającym klientem ale w... Iza B.P. - ocena (1) Świetne miejsce, pracują sami profesjonaliści. Za każdym razem wychodzę... B.P. A i T - ocena (1) Polecam to miejsce Korzystam razem z córką z usług w tym salonie i zawsze... A i T