Belleza

Fryzjerzy

Gdańsk, Leśna 1

kasia - ocena (1) wspaniałe miejsce z niezwykłą aurą, profesjonalna obsługa, wszystko wyważone... kasia Joanna - ocena (1) Polecam salon Pani Elizo dziękuję Joanna Pola Kowalczyk - ocena (1) Pani Eliza zawsze super doradzi Pola Kowalczyk
M.M. - ocena (1) Jak zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Polecam M.M. Dorota - ocena (1) Bardzo profesjonalny salon, 10/10. Polecam! Dorota Stała klientka - ocena (1) Polecam wizytę u p. Julii. Jestem mega zadowolona kolejny raz. Stała klientka M. - ocena (1) Polecam, na mapie Trójmiasta jest to najlepszy salon (zwiedziłam wiele... M. Aga - ocena (1) Od lat korzystam z usług tego salonu. Nie tylko usługi fryzjerskie są na... Aga Joanna - ocena (1) Wspaniałe miejsce. Piękny wystrój i przesympatyczne, znające się na swoim... Joanna bernadeta - ocena (1) Dziękuję ,fachowe podejście i miłą atmosferę. bernadeta Nauczycielka - ocena (1) Polecam to miejsce. Włosami zajęła się Pani Wiktoria i zarówno koloryzacja,... Nauczycielka Beata - ocena (1) To jest najlepszy fryzjer w 3city. Polecam to miejsce wszystkim swoim... Beata Elżbieta - ocena (1) Pani Eliza jest najlepsza. Robi przepiękny balejaż na moich włosach. Polecam Elżbieta stały klient - ocena (1) Polecam, bardzo przyjemnie, profesjonalnie. Żona jest zadowolona :) polecam stały klient Blondynka J. - ocena (1) Salon Belleza jest to miejsce, które polecam. Trafiłam tam z kierując się... Blondynka J. M - ocena (1) W salonie Belleza moimi włosami zajmuje się Pani Julia . Jest to fryzjer z... M I. M. - ocena (1) Gdyby mroźna było dać 10 gwiazdek to bym z przyjemnością dała. Polecam ten salon I. M. Monika - ocena (1) Wszystkie zabiegi, łącznie z pielęgnacją na wysokim poziomie. Przemiła... Monika Iza - ocena (1) Polecam Panią Wiktorię , finał pobytu w salonie za każdym razem mnie cieszy i... Iza Klientka z Warszawy - ocena (1) Profesjonalizm, wiedza, umiejętności, życzliwość i przemiła obsługa. Z... Klientka z Warszawy