pewna pani doktor laryngolog

Nie pamiętam dokładnie jak ta pani się nazywa, w każdym razie przyjmuje w gabinecie laryngologii w budynku głównym szpitala.
Byłam u niej z moim 4 letnim synkiem na badaniu "trzeciego migdałka".
Pani doktor, pani po 50-stce, niemiła, ze straszną miną - już dziecko się boi!!! dokonała badania - wsadziła palucha do gardła, po czym moje dziecko zaczęło strasznie wymiotować i to z ogromną ilością krwi.
Kiedy się rozpłakał, zirytowana wycedziła, że moje dziecko to histeryk!!!
Nie polecam drogie mamy! Teraz mam żal, że byłam u tej kobiety. Mam wyrzuty sumienia, że naraziłam moje dziecko na taki stres, a poza tym, że mogła mu tym paluchem coś uszkodzić!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pewna pani doktor laryngolog

Potwierdzam.Traumatyczne przeżycie. Od tej pory moja córka nie chce słyszeć o wizycie u laryngologa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie chodzi o Borucką... najgorszy pseudo lekarz z jakim mieliśmy do czynienia! Złożyłam skargę na nią w Izbie lekarskiej. Taki wredny babsztyl nie powinien mieć styczności z dziećmi!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

może i pani doktor nie wzbudza zaufania,ale stawia trafne diagnozy,dzięki niej wiem co sie dzieje z moim dzieckiem i jak je leczyć,tylu lekarzy odwiedziłam i kazdy robil z dziecka królika doswiadczalnego,a ona wiedziała jak sie do takiego przypadku zabrac..kolezance równiez poleciłam pania doktor i jest bardzo zadowolona a syna nie musi faszerowac sterydami.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

POTWIERDZAM!!!! Dokładnie to samo miałam z moim synem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam !!!!!
Kilka lat temu mój syn był ,,badany,, przez panią doktor. Również nazwany histerykiem, kiedy wył przy badaniu ucha. Drugiego nie pozwoliłam zbadać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to pani dr Ewa Przystalska badanie okropne nieprzyjemna ale trafiła z leczeniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3