pick-up

chcemy do firmie zakupić pickupa (praca w trudnym terenie), macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Firma dosyć nowa,dopiero się rozkręcamy ale taki sprzęt jest nam konieczny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pick-up

nissan navara jest dobra nie do zajechania w terenie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

ale droga jak się coś popsuje, choć w sumie wszystkie tego typu auta nie są tanie jak u mechanika wylądują

zaraz mi tu ktoś napisze, że można tanie klamoty kupić. można ale pożyją tyle ile są warte

osobiście lubię t. tundrę no i vw amarok choć navarka też zacna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kup sobie skode felicje pick up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hey,również kiedyś chciałem nabyć takowe auto. Jestem ciekaw,jak bardzo wiekowe to ma być auto. Są modele z mniej lub bardziej awaryjnymi silnikami, układami przeniesienia napędu itp... Przy pickupach,musisz sie liczyć z jedną niedogodnością. Kiedy jeździsz po asfalcie i masz zalączony jedynie napęd na tył .Pake masz pustą,to takie auto bardzo łatwo wprowadzić w poślizg na zakręcie drogi...zimą. Spalanie też w granicach 12 litrów ON w zwyż. Do jakiego typu prac potrzebujesz auto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wożenie drzewek, sporych roślin, narzędzi, ziemi - mamy szkółkę drzewek blisko lasu a poza tym robimy projekty i aranżacje ogrodów. Zastanawiamy się właśnie nad isuzu d-max i navarą. Słyszałem, że isuzu mają mocne silniki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dodge Ram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zerknij na forda raptora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupiliście coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ford F350
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mogę polecić Ci isuzu d-maxa, sąsiad ma w swojej firmie i bardzo sobie chwali, w zeszłym rou to chyba ze 2 razy wyciągał moją osobówkę z zaspy swoim sprzętem, robi u nas na osiedlu za pomoc drogową ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?