pieluchy auchan

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny czy któraś z Was kupowała te pieluszki dla swojej pociechy?? Jak je oceniacie czy warto. Cena jest przystępna, bo 27 zł. Nazywają się baby comfort eco dry. Proszę o odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pieluchy auchan

kumpela kupowała, ale to było ponad rok temu. NIe była zadowolona. Nie wiem, jak teraz. od siebie polecam DADA z biedronki :) chusteczki też rewelacyjne.

chcialam raz je kupic te z auchan,ale akurat bylo twarte opakowanie i zerknelam jak wygladaha.nie przekonaly mnie kompletnie,cienkie jakies i wogóle...i nie kupiłam.
uzywam od urodzenia Happy:)

Ja mam 2 paczki tych pieluch "4". Mojej Oliwii nie służą, więc jeśli jest ktoś zadowolony i odpowiada mu rozmiar to chętnie oddam. Jedna paczka zamknięta a z drugiej może 3-4 pampersy zużyte.

ja ostatnio kupiłam pieluchy gaga w tesco jak dla mnie wiele lepsze niz dada z biedronki a cena podobna:)

Trotka ja bym chętnie przyjęła dla swego synka ,tylko napisz prosze jaki to jest przedział wagowy .I skąd jesteś ,jak mogłabym odebrać?

hoopla

Xsantypa To jest waga 8-19kg. Moja córcia waży 6,5 kg i są w sam raz więc za bardzo nie sugerowałabym się wagą. A chcę je oddać bo nie służą mojej Oliwii. Jestem z Gdyni.

możemy się umówić na Gdyni np przy dworcu.....

No fajnie się składa bo ja też jestem z Gdyni...Mieszkam 5 min od dworca.Podaj prosze dzień i godzine ale może na meila a.hajdi@interia.pl lub na tel 784 677 830 Pozdrawiam

xsantypa wysłałam maila

witam
więcej nie kupie tych pieluch
wyglądają na solidne są mięciutkie-co sie okazało-nie wytrzymuja nocy!!!co rano przebieranie dziecka murowane -przynajmniej tak było u mnie,dziecko w tej pieluszce ma wilgotną pupe!!!!--nie polecam
wracam do pieluszek dada-z biedronki
naprawde polecam
jeden minus dla nich to tylko taki że nie przyjemnie pachną
ale to chyba nie najwazniejsze
za 56 pieluch 27.99 jak sie nie myle
i troszke sztywne są ale generalnie są super i przede wszystkim cena jet niska a jakościowo na prawde dobre zadnych nie miłych niespodzianek nie było--są wytrzymałe chłonne i pupa dziecka jest sucha

ja uzywalam pieluszek dada z biedronki pzy synku cena byla przystepna to bylo dwa lata temu wyjelam pieluszke z opakowaniai trafilam na feler w wkladzie chlodny w srodku pieluszki byla szapa gruba tasna ech wkurzylam sie czasem sie zdazaly ze byly sztywne abo jakies takie z grudkami no nie bylam zadowolona jesli komus sie zdarzy znalesc w pieluszce dada feler to reklamujcie ja zawsze patrze co zakladam dziecku na pupe bo po co ma cos uwierac

badziewie, nie polecam

Kompletny niewypał! Przeciekają ! Jak dziecko usiadło- zaraz były mokre rajtuzki....stanowczo nie polecam !!!!
W podobnej cenie i bardzo dobre jakościowo kupiłam przez internet pieluchy Higieco (darmowy transport powyżej 150szt)

Inne tematy z forum

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?