pieluchy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Które pieluchy z tych marketówek mają ściągacze tak jak pampersy? Które z nich polecacie i dlaczego?
Prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pieluchy

Chodzi Ci o ściągacze z tyłu na plecach?
Mnie się one wydają niewygodne, tzn mi jest łatwiej zapiąć taką bez ściągacza. Ale huggiesy mają i w sumie jest ok. Na codzień używamy Dada i dla nas są super,innych marketowych nie uzywałam.
Ale wszystkie pieluchy mają i zwolenników i przeciwników.

nie, chodzi mi o ściągacz przy rzepach, tak jak maja pampersy, takie elastyczne. Kupiłam dady ze względu na ogrom kupek jaki nas dopadł, ale raz, że są strzasznie sztywne, to jeszcze nie mają własnie tych ściągaczy po bokach. Zastanaiam się czy inne z wersji marketówek mają. Do tej pory zawsze miałam pampersy, więc nie wiem.

Hosanna, ja ostatnio używam Belli i one mają ściągacze - pewnie nie tak "elastyczne" jak w Pampkach, ale są.

a jaka cena belli i za ile sztuk?
Dzisiaj byłam w lidlu i niby mają ściągacze, ale nie było akurat tych najmniejszych, jedyny mały rozmiar to od 7 kg

Ostatnio kupowałam w promocji w Realu - 70 sztuk za ok. 25 złotych. Niestety chyba już nie ma tej promocji - teraz taka paczka kosztuje coś ok. 35 złotych.

baby essential z TESCO, polecam mają te ściągacze, są miekkie, fajne pieluszki

Zgadzam się z Riną. To są takie w fioletowym opakowaniu. Jak dla mnie najlepsze z tych wszystkich supermarketowych. Mają gumeczki, są miękkie i chłonne. U nas się sprawdzały

Zależy w jakiej wadze, my uzywamy w zielonym z dzieckiem stojącym

Ja zaczęłam je używać od rozmiaru 3. Faktycznie nie zwróciłam uwagi, że co rozmiar to inny kolor.