pies i nieodpowiedzialny właściciel

czy ktoś może wie co to za facet z kozią bródką chodzi po Bojanie z dużym bez ogona brązowym psem , który nie ma kagańca ani też smyczy.Kilkakrotnie zwracałam uwagę,aby swojego, psa uwiązał na smyczy gdyż straszy dzieci wracające ze szkoły na co moim zdaniem jakiś psychol nie reagował.Potrzebuje jego bliższe namiary gdyż fakt ten zgłoszę na Policji.Dalej coś takiego nie może być aby jego pies był ważniejszy od ludzi i dzieci które boją się same chodzić.Z moich wstępnych ustaleń wynika,że mieszka on gdzieś w bocznej uliczce od ul.Warszawskiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: pies i nieodpowiedzialny właściciel

Kochany, potrzebujesz gazu pieprzowego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten szaleniec nieodpowiedzialny facet mieszka chyba za bliżniakami nowo wybudowanymi które są na sprzedaż a dokładnie w domu wisielca adresu w chwili obecnej nie znam ale w najbliższym czasie ustale ci go i podam na forum.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pamiętaj ten gaz pieprzowy to na nieodpowiedzialnego właściciela psa.Ludzie psychicznie chorzy nie powinni mieć żadnych zwierząt a ich samych powinno się wyprowadzać na spacerki ale tylko w kagańcu i kaftanie bezpieczeństwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kiedyś chodził codziennie moją ulicą z tym psem,wkońcu dostał taki op!@$@ol że chyba zrozumiał;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

TEN FACET WCZEŚNIEJ CHODZIŁ Z TYM KUNDLEM ULICAMI WESTPHALA I CEYNOWY I SZCZAŁ MI NA MUREK OGRODZENIOWY KTÓRY MAM OBŁOŻONY KAFELKAMI KILKA RAZY ZWRÓCIŁEM JEMU UWAGĘ LECZ NIE DOTARŁO TO DO NIEGO W WYNIKU CZEGO ZJE.....
GO I PO TYM ZAŁOŻYŁ PRZYCIEMNIANE OKULARY I GŁUPA KLEIŁ ZE NIC NIE WIDZI I WÓWCZAS BARDZO MOCNO ZBULWERSOWAŁ MNIE AŻ CHCIAŁEM JEMU WYPERSWADOWAĆ JEGO GŁUPOTĘ I BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI.PO TYM ZMIENIŁ TRASĘ SPACERKÓW.NIE WIEM NA JAK DŁUGO.UWAŻAM,ŻE TAKIEGO TYPA NALEŻY NAUCZYĆ KULTURY I ODPOWIEDZIALNOŚCI BO CHYBA SAM W BOJANIE NIE MIESZKA.DLATEGO TEŻ ZA TEGO IDIOTĘ POWINNIŚMY SIĘ ZABRAĆ KRÓTKO I NAUCZYĆ KULTURY.SKĄD TAKIE PATARACTWO PRZYBYŁO DO BOJANA.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytając wasze posty przychodzi mi na myśl tylko jedna osoba czyżby to był Wojtuś w przyciemnianych okularkach i z kozią bródką ze swoim olbrzymim psem.Jeżeli o niego się rozchodzi to uważajcie bo jest bardzo bardzo bardzo wrednym i zawistnym "człowiekiem".Jak nie wierzycie to zapytajcie się ludzi z Oliwy,gdzie wcześniej mieszkał i z większością mieszkańców prowadził wojnę na donosy aż go poznali i zabrali się za niego do tego stopnia,że musiał się wyprowadzić i dlatego przywiało go do Bojana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

właściciel tego psa to Wojciech K. czas najwyższy zrobić z nim i jego psem porządek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszystko się zgadza tylko że to dotyczy ciebie zomowcu

Autorem tych wszystkich pomówień na psa i właściciela ”kapusia” jest Roman R., dawny ZOMO-wiec, milicjant a potem wydalony z policji za łapówki. Do dzisiaj łamie on prawo niszcząc między innymi przyrodę przez karczowanie drzew i krzewów, zasypywanie gruzem i ziemią nasza najbliższą okolicę (teren podmokłej łąki, będącej m.n źródłem rzeki Kaczej – zakwalifikowany jako zieleń krajobrazowa-ekologiczna). Ponadto prawie codziennie truje nas spalając śmieci w kotłowni swojego domu. Te obrzydliwe wpisy są jego dziełem w odwecie na próby wstrzymanie tej dewastacji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm, masz złe wiadomości. Po prostu kłamiesz. Albo Twoi koledzy z MO i ZOMO podali Ci nieprawdziwe wiadomości. Znam Wojtka od wielu wielu lat. Nie przeprowadził sie do Bojana z Oliwy, a w miejscu, w którym mieszkał relacje z sąsiadami były normalne. Jeśli chcesz kogoś obsmarowywać przygotuj się lepiej. Bo inaczej wychodzą z tego śmierdzące bąki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krótko trzeba się zabrać za człowieka, który ma czelność wypisywać takie głupoty. A o kulturze to raczej nie powinien wspominać, skoro sam jej nie posiada. Facet!! życia prywatnego nie masz?!

UWAŻAJCIE BO TO JEST PSYCHICZNIE CHORY I NIEZRÓWNOWAŻONY CZŁOWIEK I MOŻE KOMUŚ WYRZĄDZIĆ KRZYWDĘ

na ciebie trzeba uważać za palenie śmieci i zatruwanie środowiska jest karalne szambo się wywozi a nie pije

fajna ksywkę sobie wziąłeś zomowcu matka dziecka puk puk kto tam harcerze ,nie wieżę otwieraj chamie zomo nigdy nie kłamie

dzieci same nie mogą się poruszać

to jest prawda

Nie kojarze...

Ty chyba nic nie kojarzysz skoro po 11 latach post odgrzewasz jak starego kotleta haha co za mlot

Inne tematy z forum

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...