pilnie potrzebna klatka łapka dla kota

Czy ktoś może pożyczyć pilnie klatkę łapkę. Chyba ,że ktoś ma inny pomysł na złapanie dzikiego kota.
Kotce którą dokarmiam jakieś zwierze zmasakrowało ogon. Zamiast ogona wisi jej trochę kostek i flak ze skórki. Prócz tego kuleje. Widać że bardzo ją to boli. Jest gorąco i pewnie zaraz zacznie jej sie to babrać (a może już sie babrze, nie wiem), zakażenie i po kocie. Nie chce jeść. Ona niestety nie daje się dotknąć (kiedy była zdrowa też trzymała dystans). Pomyślałam , że może do takiej klatki udało by sie ją złapać, aby zawieść do weta. Proszę o pomoc !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

węz karton tam trochę żarcia wrzuć jak wejdzie zamknij zaklej taśma bo się wyrwie i do weta tylko zrób otwory na powietrze wcześniej lub tel do schroniska ale mało prawdopodobne ze rusza 4 litery

Proponuję skontaktować się z Pomorskim Kocim Domem Tymczasowym, na pewno mają takie klatki i nie odmówią pomocy:
http://pkdt.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, zadzwoń do schroniska Promyk w Gdańsku (58 522 37 80), swego czasu wypożyczali klatki za kaucją. Możesz też skontaktować się z którąś z fundacji - Kotangens, pkdt, maszkotka, Kotikowo - mają taki sprzęt; myślę, że pomogą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo Wam dziękuję za konkretne nakierowanie.

Trzymam kciuki, napisz później czy się powiodło :)

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...