pis - ceny

Czy zwróciliście uwagę, że życie z dnia na staję się coraz droższe, a inne stoi w miejscu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak. Ja zwróciłem uwagę na to że inne stoi w miejscu, To samo też stoi w miejscu. Jak żyć panie, jak żyć się pytam. ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne też coraz częściej nie stoi a opada. Ale to zapewne kwestia wieku i trybu życia ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może wystarczy zamienić żeń szeń na lubczyk ? ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja też zauważylem, ze inne stoi w miejscu.
Poszedłem do innego i pytam : „Inne, co tak stoisz w miejscu, gdy życie staje się droższe ?”.
A inne na to : „A co mam ku*wa robić ? Wiesz co ? Mam to w d*pie”.
Trochę się zdenerwowałem i z niedowierzaniem pytam : „Ale jak to ? Jak możesz mieć to w d*upie ? A Polska ?”
Inne na to : „Jaka Polska ? Przecież mówię, że mam to w d*pie”.
Pożegnałem się i poszedłem.
Tak sobie teraz myślę, ze inne miał rację.
Też sobie więc stanąłem w miejscu.
I tak se stoję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

he he:)
dobre
to nie kupujmy tego co drogie tylko to inne.
a nawet moze i pomyslec o bresarianizmie
to i drogie nie bedzie przeszkadzac:)

mnie juz w dobrym miejscu stoi
spanie np
ale niedaleko juz sie krzyzuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hej jestem Jowita, właśnie się zarejestrowałam. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też masz 12 lat, jak ja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, tak , wszystko jest inne, z oczywistymi wyjątkami.
Kiedyś, do r. 2015, to było jak trza, i żadnego innego nie było. I komu to przeszkadzało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przed 2015 rokiem nie żyliśmy w PRLu.
Ale taki jak ty - tzw. stary ruski nie umie żyć w normalnych warunkach, a jedynie w takich: "czy się stoi czy się leży 2 tysiące się należy".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No faktycznie, w peerelu nie było żadnego TeVałeNu, a żadnych TWach też nie wiedziliśmy. I jak nam się błogo żyło bez tej świadomości.

Mieliście wtedy swoją Trybunę Ludu, własne radio i telewizję.
Dziś tez to macie.
Nawet RSW Prasa Ksiazka Ruch pozostał w bolszewickich rękach.

Nie zauwazyliscie tylko, ze w międzyczasie pojawił się internet.

No i właśnie internet pozwolił nam w r. 2015 odsunąć postkomunę od władzy, której nigdy już nie odzyska. Daremny ten kwik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

>od władzy, której nigdy już nie odzyska.

A tak.... zjawisko PiS-trollowania w internecie pojawiło się wraz z wejściem Putina z ekipą pożytecznych idiotów do Polski.
Oni maja te mechanizmy rozpracowane.

Każdy totalitarny ustroj miał trwać wiecznie.
Już teraz rozumiem, skad te coraz śmielsze gwalty konstytucyjne ze strony bolszewickiej władzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dbajmy o czystość języka polskiego.
Gwałty konstytucyjne, tolerowane jeśli nie promowane przez demoliberałów, uprawiał producent hollywoodzki, Weinstein przeciwko czemu zwróciły się promowane również pzez demoliberałów feministki, nakręcając kampanię Metoo. Skutek taki,że demolberalizmupada. Gwałty konstytucyjne uprawiali demoliberałowie po społu z postkomuną w Polsce, ograniczając konserwatystom dostęp do mediów w Polsce, sprzedając je zagranicznym koncernom i prowadzać złodziejską re/prywatyzację wszystkiego. No i tę konstytucję sami w ten oto sposób ukatrupili.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

>Gwałty konstytucyjne uprawiali demoliberałowie po społu z postkomuną w Polsce,

Klasyczna metoda robienia ludziom wody z mózgu,
Gwałtu konstytucyjnego dopuścił się np pan duda powołując przypadkowych przechodniów na sędziów Sądu Najwyższego czy Trybunału Konstytucyjnego.
Za ten kaliber gwałtu jest Trybunał Stanu.
Kropka.

>ograniczając konserwatystom dostęp do mediów w Polsce, sprzedając je zagranicznym koncernom

Tzw. Konserwatyści to w istocie polska cześć Międzynarodówki Bolszewickiej.
W istocie, media bolszewickie nie były sprzedane zagranicznym koncernom.
Tu zachowana jest całkowita ciągłość ideologiczna i własnościowa
„Konserwatyści” uwlaszczyli się na majtku peerelowskim Prasa Książka Ruch.
Media te w Pierwszej i Drugiej PRL pozostają w tych samych kręgach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to nie jest zabawne, gdy złodziej woła: łapaj złodzeja ?

To jest radosne. Do tego stopnia że stało się głównym nurtem pis dzielczej propagandy. Coś tam mi mignęło w tfu.rczości łowcy na temat PIS, że "raz zdobytej władzy nie oddadzą " ? Dobrze zrozumiałem ? W dniu oddania władzy przez PISomatołków kupię bilet dla łowcy i postaram się o "Dokument podróży" dla niego. W jedną stronę. Pozostaje tylko wybrać miejsce przeznaczenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie jest nowy argument - już wiemy od wodzów PO, że zlikwidują CBA,zlikwidują INP, zlikwidują alfabet. ale to jest rechot żaby, która łapkę podsuwa, gdy kują konie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowca powinien znać historię. Każda władza przemija i pozostaje tylko kwestią miejsca gdzie ląduje. W panteonie czy na śmietniku historii.

Wszystko przemija, nie tylko wladza, tylko głupota jest wieczna, co nam niektórzy tu codziennie demonstrują. Jak każda rzecz, tak i głupota może zostać zinstytucjonalizowana, czy to w postaci ukladu postkomunistycznego, po, .n czy KODu. Głupota jest, jak Lenin, wiecznie żywa, bo jest entropią.

Inne tematy z forum

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...