Re: piwonie - 300szt. potrzebuję, gdzie kupię?
dlaczego od razu zastaw sie a postaw sie? ja akurat jestem przeciwna takiemu rozumowaniu , ale uwazam ze pewne rzeczy należy zostawić profesjonalistom , to że wiele pseudo florystek nie zna sie na rzeczy i ma ceny z kosmosu to fakt tak jak w kazdej branzy , ale jest bardzo duzo osob ktore wiedza co robia a i cen nie maja wygorowanych , wystarczy poszukac :)
Panny mlode ktore wiedza czego chca to skarb - zgadzam sie :) i popieram , natomiast stwierdzenie ze na haslo slub cena idzie w gore to juz duza przesada, zdarza sie , ale to bardziej stereotyp niz powszechna zasada. Wystarczy pochodzic, popytac a na bank znajdzie sie ktos kto sie zna na rzeczy i nie skasuje Cie jak za zboze. nawet najprostsza wiazanka to nie sa chwycone kwiaty i zwiazane wstazka ... jesli zajmujesz sie profesjonalnie florystyka ,to wiesz o czym mowie, nawet najbardziej prostej wiazanki slubnej nie robi sie w 15 min, wiec wiadomo ze bedzie wiecej kosztowac niz zwykly bukiet z paru kwiatkow , ale to tak samo jak z suknia slubna , czemu kosztuja po 4 tysiace skoro czesto nie roznia sie za bardzo (jedynie kolorem)od sukienek wieczorowych za 800 zl - widac sa tyle warte , tak ja wiazanki slubne w wiekszosci tez sa warte tyle ile faktycznie kosztuja :) tak jak napisalam wystarczy troche poszukac a na prawde mozna miec profesjonalnie i niedrogo :)
3
1