gdzie dostanę piżamy damskie z długim rękawem/nogawkami ze ściągaczami? jestem zmarźluch i jak mi się nogawka podwinie to nie mogę dalej spać, bo nogi lodowate :P
Na hali targowej w Gdańsku ,jest tam taki mały sklepik ,na prawo od tylnego wejścia tam zobacz bo sama tam kupuje piżamy ,są bardzo dobre jakościowo ,mi tez zawsze w nogi zimno ,ja tam śpię w wełnianych skarpetach .
W Tesco to widziałam pajace na dorosłego ,różowo białe .
a jaka hala targowa, gdzie dokładnie? właśnie jakość też ważna, bo ja to muszę mieć czystą i najlepiej grubą bawełnę, jak dobrej jakości t-shirt męża :D
spodnie + rozpinana góra dałam 85 zł ,teraz kupowałam starszemu synowi to 55 zł . Kupuje tez w Tesco piżamy bo jakościowo tez są bardzo dobre cena połowę tego ale tam tylko szerokie nogawki .
W Gdansku kolo tego mostu z kłódkami co je zakochani wieszaja jest sklepik i maja tam piżamy firmy italian fashion.Jakosc swietna,nie chinskie,cenowo ok 80 zl,swietne fasony np.z motywem łatek żyrafy czy krowy
no właśnie już wszystko ok, więc mogę się poruszać i autem pojeździć, tylko spacery odpadają :) ale dzięki za troskę :)
na allegro nie chcę, bo ja to muszę pomacać, nie każda 100% bawełna jest dla mnie ok :P
a właśnie- jak rozmiarowo wychodzą? i jak z praniem? mam suszarkę bębnową i jak coś słabego wrzucę to mi się skracają bluzki do pępka :P i wtedy ziiiiimno :P
popatrz na all lub na ich stronie,i zmierz wg. swoich piżam i jak coś to na wszelki wypadek weź rozmiar większe.Nie mam suszarki,w pralce nic mi się nie rozciągneło i nie zbiegło w przeciwieństwie do innych odzieżowych firm.
Jeśli nie chcesz ryzykować to faktycznie jedź i "pomacaj"
ja kupuję je zazwyczaj na http://bliskociala.pl - rozmiarówka na mnie pasuje to raz, dwa, że mają duży wybór i naprawdę dobre ceny. wychodzi taniej niż w sieciówkach a rzeczy są świetnej jakości.
Dostałam ostatnio w prezencie piżamę firmy Cornette. Fajna, miękka bawełna. Nie wiem jak będą wyglądać po kilku praniach, ale na razie są super. Mam 165 cm i spodnie są idealne na ten wzrost.
No i polecam cieplutkie od Hendersona. Często bywaja w mniejszych sklepach z bielizną, ale polecam poszukać w sklepach internetowych bo ceny są korzystniejsze. Jak tutaj: https://www.xoxoxo.pl/kategoria/pizamy-damskie-xoxoxo
A sprawdź czy w Hibou przypadkiem nie będzie takich piżam. Wydaje mi się że widziałam. Oni generalnie mają duży wybór różnych piżam, może sobie ja różne zestawiać góra-dół :) Są bawełniane, wygodne i ładnie się prezentują :)