piżama- gdzie kupię??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
gdzie dostanę piżamy damskie z długim rękawem/nogawkami ze ściągaczami? jestem zmarźluch i jak mi się nogawka podwinie to nie mogę dalej spać, bo nogi lodowate :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: piżama- gdzie kupię??

Na hali targowej w Gdańsku ,jest tam taki mały sklepik ,na prawo od tylnego wejścia tam zobacz bo sama tam kupuje piżamy ,są bardzo dobre jakościowo ,mi tez zawsze w nogi zimno ,ja tam śpię w wełnianych skarpetach .

W Tesco to widziałam pajace na dorosłego ,różowo białe .

nie no w pajaca to się nie będę pakować :D

a jaka hala targowa, gdzie dokładnie? właśnie jakość też ważna, bo ja to muszę mieć czystą i najlepiej grubą bawełnę, jak dobrej jakości t-shirt męża :D

No ja śmieje z tego pajaca ,bo raczej normalny dorosły człowiek czegoś takiego nie ubierze .

http://www.halatargowa.ig.pl/poziom_iii_antresola

Poziom 1 box 112 .

dzięki :) to już wiem :D

dzięki :) to już wiem :D a jak cenowo?

w Cubusie są bardzo fajnie za 80 zł bodajże ;))

nie widziałam jak byłam, ale byłam w grudniu :P ale ze ściągaczami na nogawkach? grube? czy cienkie?

spodnie + rozpinana góra dałam 85 zł ,teraz kupowałam starszemu synowi to 55 zł . Kupuje tez w Tesco piżamy bo jakościowo tez są bardzo dobre cena połowę tego ale tam tylko szerokie nogawki .

no to cena spoko :) może się kiedyś w końcu wybiorę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdansku kolo tego mostu z kłódkami co je zakochani wieszaja jest sklepik i maja tam piżamy firmy italian fashion.Jakosc swietna,nie chinskie,cenowo ok 80 zl,swietne fasony np.z motywem łatek żyrafy czy krowy

a gdzie ten most? nie jestem z Gdańska :)

nie wiem czy dobrze znalazłam, na ul korzennej, w okolicach Madisona i DH Wielki Młyn?

most z tyłu za Młynem. Sklep jest na rogu ul. Kowalskiej

http://maps.google.pl/maps?q=gda%C5%84sk+ul.+korzenna&hl=pl&ie=UTF8&ll=54.353565,18.648336&spn=0.000316,0.00066&sll=54.163242,18.17425&sspn=1.823579,5.410767&hnear=Korzenna,+Gda%C5%84sk,+pomorskie&t=h&z=21&layer=c&cbll=54.353565,18.648336&panoid=wSGaYcyycXWBbzNZDMKN_w&cbp=12,144.89,,0,6.95 to?

Tak Asiaczku,to ten sklepik :-) ale ja masz zagrożoną ciążę to może lepiej allegro

no właśnie już wszystko ok, więc mogę się poruszać i autem pojeździć, tylko spacery odpadają :) ale dzięki za troskę :)
na allegro nie chcę, bo ja to muszę pomacać, nie każda 100% bawełna jest dla mnie ok :P

tej firmy jakość jest pewna,sprawdziłam na all - IF ma w ofercie piżamy dla zmarźluchów ze sciągaczami w nogawkach ;-)

a to dzięki, poszukam w takim razie :) bo jak szukałam tak na ślepo bez firmy w dziale piżamy to po którejś stronie zrezygnowałam :P

wpisz italian fashion bezpośrednio po otwarciu allegro,a potem wybierz dział,bo mają w ofercie nie tylko piżamy

już mam, przeglądam :) dzięki wielkie :)

zawsze mozesz zadzwonić do tego sklepiku i spytać czy mają dany fason i rozmiar :D

a właśnie- jak rozmiarowo wychodzą? i jak z praniem? mam suszarkę bębnową i jak coś słabego wrzucę to mi się skracają bluzki do pępka :P i wtedy ziiiiimno :P

noszę S-kę i z ich rozmiarówki pasuje na mnie eska,nic mi się nierozciągneło jak do tej pory.

popatrz na all lub na ich stronie,i zmierz wg. swoich piżam i jak coś to na wszelki wypadek weź rozmiar większe.Nie mam suszarki,w pralce nic mi się nie rozciągneło i nie zbiegło w przeciwieństwie do innych odzieżowych firm.
Jeśli nie chcesz ryzykować to faktycznie jedź i "pomacaj"

firma muzzy też ma fajne piżamy,ale nie wiem gdzie w gd można je spotkać

jak będę się wybierać w najbliższym czasie to tam na pewno wejdę, a jak nie to zamówię na allegro, będzie na Ciebie :P

dzięki za wszelkie info :*

ja kupuję je zazwyczaj na http://bliskociala.pl - rozmiarówka na mnie pasuje to raz, dwa, że mają duży wybór i naprawdę dobre ceny. wychodzi taniej niż w sieciówkach a rzeczy są świetnej jakości.

Mam tak samo z nogawkami :)
Kupiłam taką jak szukasz w H&M

Piżamy ze ściągaczami mają w Cornette.pl Piżamy są bardzo wygodne, mają fajne wzory. Ja mam kilka par, jak dla mnie są super :)

Sklep tchibo online

Dostałam ostatnio w prezencie piżamę firmy Cornette. Fajna, miękka bawełna. Nie wiem jak będą wyglądać po kilku praniach, ale na razie są super. Mam 165 cm i spodnie są idealne na ten wzrost.
No i polecam cieplutkie od Hendersona. Często bywaja w mniejszych sklepach z bielizną, ale polecam poszukać w sklepach internetowych bo ceny są korzystniejsze. Jak tutaj:
https://www.xoxoxo.pl/kategoria/pizamy-damskie-xoxoxo
image

A sprawdź czy w Hibou przypadkiem nie będzie takich piżam. Wydaje mi się że widziałam. Oni generalnie mają duży wybór różnych piżam, może sobie ja różne zestawiać góra-dół :) Są bawełniane, wygodne i ładnie się prezentują :)

Inne tematy z forum

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

jak zlikwidować plamy na stole po gorącym kubku ? (106 odpowiedzi)

chyba zniszczyłam stół, na blacie zostały kółka po kubku, w którym był wrzątek. czy są jakieś...