plener - gdzie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
A gdzie robicie zdjęcia w plenerze? Zamierzam właśnie umówic się z fotografem i musze sie zastanowić gdzie najbardziej chciałąbym miec robione zdjecia. Na pewno nad morzem, ale gdzie jeszcze? Może pomożecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: plener - gdzie

Park Oliwski, Latarnia Morska, Most Wiszacy w Gdańsku, Park Oruński, Starówka Gdańska, Molo Sopockie,

Beata a gdzie jest ta Latarnia Morska?? a od siebi dodam teatr leśny na jaśkowej dolinie, altana gutenberga itd..

Lamia napisał(a):

> Beata a gdzie jest ta Latarnia Morska?? a od siebi dodam teatr
> leśny na jaśkowej dolinie, altana gutenberga itd..
>
>

W Nowym Porcie, i jest dostępna dla zwiedzających

Kamienna Góra w Gdyni,
Albo jakikolwiek las, powiedzmy w Chylonii - - o każdej porze roku ma swój urok

my bedziemy mieli w Parku Oliwskim, przepiekne miejsce;)

o ile nie wpadniecie na 10 innych par, które będą chciały zrobić zdjęcie w tym samym miejscu co Wy..wtedy to nie jest już takie urocze miejsce.. widziałam taką akcję w zeszłym roku i dziękuję..wszyscy byli zdenerwowani bo każdy się spieszył.. ja wolę ciszę i spokój..

bylam na weselu na poludniu Polski w miejscu gdzie tez bylo duzo innych par ale nie bylo tragedii,wec moze w tym parku sie nie pozabijamy;)

;) jak kto woli

a gdzie masz jakies takie ciche i spokojne miejsce? bo my na razie tylko planujemy bo do slubu jeszcze daleko;)

hej poczytaj w innych wątkach (przez szukaj)
ja już pisałam polecam jeziora i lasy
1. J.Otalżyno, J. Kamienne, J.Tuchomskie, J. Kamień, J. Raduńskie, J. Łapińskie, J.Straszyn, J. Ostrzyckie
2. skansen we Wdzydzach
3. kamienne kręgi może? W Węsiorach chyba, i ładne zejście nad jezioro... tajemniczo i pięknie
4. takie kręgi są też w Leśnie (koło Brus)
5. a może wieża widokowa Wieżyca - i wstęp 3 zł chyba , więc 3 x Ja, Narzeczony i foto = 9 zł
ja byłam tam w zeszłe lato , było bardzo dużo ludzi... a ja nie chcę mieć na kasecie jakichś obcych.... można też przejechać się bryczką... fajnie by wyglądało to, potem na kamerze
6. www.sierakowice.pl
jest tam galeria zdjęć z Parkiem ołatrzem
http://sierakowice.pl/?link=55&id_menu=41&lg=pl&id_kat=4
7. tu też są fajne zdjęcia jezior i widoków z Wieżycy: POJEZIERZE KASZUBSKIE > KASZUBSKI PARK KRAJOBRAZOWY: http://kartuzy.info/modules.php?name=Katalog&id=2031
8. Ostrzyce , Chmielno, Chwaszczyno
9. a może na plaży nad morzem lub nad jeziorem
a może ukwiecona łąka, las (leśna dróżka), pole, łany zboża, jesienna droga usłana złotymi liśćmi...
10. więc bliżej bedzie dla Ciebie ---- lasy i jeziora kaszubskie :) okolice jezior Straszyn ... Łapino, ale zależy co kto woli... mi bardzo podobają się zdjęcia na łonie natury
11. Dolina Radości - Oliwa

Latarnia Morska Nowy Port
image

dzięki za propozycje, ale chodziło mi właśnie o trójmiasto, a własciwie Gdańsk (nie określiłam się za dokładnie) ponieważ sesję będe miała w dzień ślubu i nie mam możliwości wyjechania tak daleko - czasu i tak będzie mało więc musze się zdecydować na dwa, najwyżej trzy miejsca i to w miarę blisko siebie...

Starówka w Gdańsku , ale piękniejsza jest nocą ...

My robimy albo w Oliwie lub na molo w Redłowie

dziewczyny a co jesli bedzie nie daj Boże padać ... :/? macie jakąs alternatywe???

nie no, nie kracz!!
te wyjątkowe dla nas wszystkich dni będą pięknę!!!!!
i tej myśli się trzymajmy :)

ja nie mam nic na deszcz, hrrr...

ja nie cche krakac pfu pfu ale niestety musze sie liczyc z ta ewentualnością ( mimo ze mam slub w lipcu wiec pogoda powina byc boska) i chciałabym miec jakeis wyjscie awaryjne

Zamek w Krokowej.

przygotować się napewno trezba na deszcz, moja przyjaciółka miała w zeszłym roku w lipcu, no i po mszy jak wychodziła z kościoła lunął deszcz ;(

a my plener chcemy miec innego dnia...nie chc zeby na zdjeciach moj mis wygladal jak czlowiek ktory zaraz dostanie zawału :))) dlatego tez chcemy PO slubie, pare dni pozniej...i moze tez wtedy uda sie wcelowac w pogode..

Nie kazdy ma taką możliwość - ja sukienkę wypożyczam, więc w poniedziałek po ślubie musze ją zwrócić. Poza tym nie stać mnie na to, żeby drugi raz sie uczesać u fryzjera i umalowac u kosmetyczki, a sama tego nie zrobię, bo nie umiem - na co dzień sie nie maluję (tylko tusz i puder) i chodzę w rozpuszczonych włosach. Nie będe tez drugi raz kupowac bukietu, któy też chciałabym mieć na zdjęciach, a podejrzewam, że w kilka dni po ślubie już by była taka konieczność...
No więc zdecydowałam się na sesję w dniu ślubu - co ma niestety też wiele złych stron - brak czasu, nerwy... - no ale chyba ostatecznie przekonał mnie ten bukiet ;)

no to fakt, ale skoro juz mam tyle kasy położyc na taka sesjer, tym bardziej ze nie bedziemy miec kamery, to chce zeby byla idealna... gdyby nie to ze moj kotek sie tak bardzo stresuje i z etak po ni to widac to moze i tez bym robila w dzien slubu ale niestety jest inaczej :)) plusy i minusy, jak zawsze.......

no u mnie jest identycznie jak u matimoni momi ze czasu mało i jest obawa rzed zła podoba inny dzien na zdjecia odpada... suknie tak samo wypozyczam a fryzury makijarzu i kwiatów nie da sie odtworzyc ( a przynajmniej szkoda mi na to kasy) dlatego dzine slubu .. cp do pory to zdecydowalismy sie przed slubem bo po moze byc juz nieodpowiednie swiatło aa po za tym dla tych ktore maja w dizen slubu sesje tak jak my mam pewną dodatkową pocieche.. moj fotograf powiedział ze w dniu slubu ma sie ten niepowtarzalny błysk w oku ktoregk nie da sie juz odtworzyc w innym czasie .. i musze mu przyznacx racje .. a tych zjdeciach widac i szczescie i troche obawy a przede wszystkim wiele emocji ...

ooo - na to mam nadzieję - i jeszcze na łądną pogodę ;)