plener

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Nie wiem czy to juz było, ale macie może jakis oryginalny pomysł na zdjęcia w plenerze? Nie chce robic zdjęc w studio bo te wychodzą tak sztucznie, ... gdzie byście pojechały porobic zdjęcia z męzem ;))) ????

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: plener

hmmm..moi znajomi ostatnio sprawili sobie plener.......na terenie starej stoczni w gdańsku...dla mnie wydawał się to troche pokręcony pomysł, ale gdy zobaczyłam zdjęcia - ich na tle tych ruin, starych hal i dzwigów - niezłe wrażenie.....więc taki plener też biorę pod uwagę...
A pomysł na ten plener nasunął im jakiś znajomy fotograf, u którego robili ślub.......może to i od fotografa troche zależy, szczególnie od jakiegoś z wyobraźnią - kreatywnego....
pozdrowionka !

Ha!Ja też myślałam już dawno o stoczni!!!Tylko że w Gdyni bo pracuje akurat na terenie sticzni gdyńskiej.
Uważam że fotki będą bardzo awangardowe.
Polecam pomysł odważnym!!!!

a my bedziemy mieli prawdopodobnie "plener" na placu budowy naszego domku ;D moze nastroj ciut bardziej optymistyczny niz w stoczni, ale tez ciut industrialny ;)

ja polecam park w oliwie bo wiosna i latem jest tam pięknie.....i super zdjęcia wychodzą

Nikt więcej nie ma pomysłu na plener?

jesli fotograf jest dobry to wszedzie wyjda fajne zdjecia
las,jezioro,plaza,molo,klif w orlowie.........

oczywiście, ze studio odpada, myśmy mieli zdjęcia w orłowie, naprawdę wyszły pięknie, morze, molo, i ten teatr na plaży, polecam, bez wody ani rusz.

My bedziemy mieli plener koło młyna w tym mini parku, a po pierwszym tańcu pójdziemy nad morze przy hotelu

my tez teraz kombinujemy gdzie by tu ładne fotki zrobić??chcieliśmy na początku nad Motławą i na długiej ...ale wolimy gdzieś w zieleni ,wsród drzew kwiatów..myślałam nawet o plaży w sopocie ...no ale jeszcze nic nie weim n 100%:(