plichta - trojmiasto
nie polecam serwisu Plichta! Zniszczyli mnie 4 termostaty, nigdy godzin przegladu nie dotrzymali, za kazdym razem jak plyn chlodzacy wymieniali to musialem dolewac ok.2 litry czynnika chlodzacego po przejechaniu ok. 3-20 km od miejsca wykonania uslugi. Swiatla jak ustawili to w nocy jechac nie moglem. O sprzegle pojecia nie maja. Niedouczone i bez doswiadczen w tym serwisie osoby pracuja!!!!Dobrze ze silnika nie rozwalilem w wyniku uslug serwisu Plichta!!! Pisze ostro o tym serwisie poniewaz sa to sprawy ktore z racji mojego zawodu znam na "wylot". Montuja nie orgynalne czesci i o tym klienta nie informuja. Wciskaja ciemnote klientom i uwazaja ich za glupcow. Do dzis minelo pare lat- nie otrzymalem diagnozy o termostacie / nie oryginal/ ktory bez mojej wiedzy zamontowal /zostawilem ten termostat w serwisie/i!!! W pradnicy nawalily diody-skasowali za nowa plyte a po 2 latach okazalo sie ze naprawiali i nie zalozyli nowej plyty. Skode znam od lat le w wyniku takiej obslugi serwisowej "Plichty" zrezygnowalem z zakupu nowej skody!! Kupilem auto innej marki, choc ta "stara " skode mam do dzis. Ostrzegam przed serwisem "Plichty" w Trojmiescie!!!