płodność

mam pytanie czy ktos wie moze gdzie mozna w gdansku zrobic badanie na płodność u faceta? gdzie sie udac i ile to kosztuje? mniej wiecej na czym to polega. z gotry dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: płodność

Idziesz do invikty np w Gdańsku. W pokoiku walisz gruchę, spuszczasz się do kubeczka i oddajesz do badania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

w invikcie w gdansku w madisonie, koszt 100 zł

W Brussie też można i można wszystko załatwić w domu, później tylko szybko trzeba dojechać do laboratorium. Koszt niższy niż w Invicie.

Wydaję mi się że trzeba do lekarza po skierowanie się zgłosić oni najlepiej wiedzą gdzie najlepiej się udać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale ze do internisty po skierowanie?

w invikcie nie trzeba skierowania...

no tak bo to prywatna klinika... ale chodzi mi czy jest cos takiego refundowanego?

Książka "Drogi ku płodności" jest pierwszą tego typu na rynku polskim, o tak szerokim ujęciu tematu niepłodności i jej leczenia, która została przygotowana i napisana wyłącznie przez polskich specjalistów. Przedstawiają oni zagadnienie płodności w oparciu o swoje bogate doświadczenia diagnostyczne i lecznicze, zdobyte w naszym kraju w okresie ostatnich 20 lat.
Celem zespołu autorskiego było przedstawienie maksymalnie pełnego obrazu, aktualnie dostępnych w Polsce, możliwości pomocy parom, które borykają się z trudnościami zajścia w ciążę, w zakresie diagnostyki, leczenia i metod wsparcia w leczeniu niepłodności.

Inne tematy z forum

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...