płodność

mam pytanie czy ktos wie moze gdzie mozna w gdansku zrobic badanie na płodność u faceta? gdzie sie udac i ile to kosztuje? mniej wiecej na czym to polega. z gotry dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: płodność

Idziesz do invikty np w Gdańsku. W pokoiku walisz gruchę, spuszczasz się do kubeczka i oddajesz do badania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

w invikcie w gdansku w madisonie, koszt 100 zł

W Brussie też można i można wszystko załatwić w domu, później tylko szybko trzeba dojechać do laboratorium. Koszt niższy niż w Invicie.

Wydaję mi się że trzeba do lekarza po skierowanie się zgłosić oni najlepiej wiedzą gdzie najlepiej się udać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale ze do internisty po skierowanie?

w invikcie nie trzeba skierowania...

no tak bo to prywatna klinika... ale chodzi mi czy jest cos takiego refundowanego?

Książka "Drogi ku płodności" jest pierwszą tego typu na rynku polskim, o tak szerokim ujęciu tematu niepłodności i jej leczenia, która została przygotowana i napisana wyłącznie przez polskich specjalistów. Przedstawiają oni zagadnienie płodności w oparciu o swoje bogate doświadczenia diagnostyczne i lecznicze, zdobyte w naszym kraju w okresie ostatnich 20 lat.
Celem zespołu autorskiego było przedstawienie maksymalnie pełnego obrazu, aktualnie dostępnych w Polsce, możliwości pomocy parom, które borykają się z trudnościami zajścia w ciążę, w zakresie diagnostyki, leczenia i metod wsparcia w leczeniu niepłodności.

Inne tematy z forum

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?