a niech wyjde na burzuja;p cena nie gra roli oby po zastosowaniu cera była pieknie gładziutka,matowa i nie zostawiał sladu na wszystkim czego dotkne buziakiem:)no i wygladał meganaturalnie:)
bardzo fajny jest Clinique Skin Smoother ale ostatnio jak chciałam kupic to nie było
teraz mam Estee Lauder Equalizer-tez super
a zamierzam sobie kupic Unifiance La Roche Posay ale fluid czyli nie ten całkowicie kryjacy-sa swietne
equalizer-nie fajny dla mnie,za bardzo rozswietlajacy.....la roche posay fluid mam i jest fajny ale na wieksze wyjscia i mocniejszy makijaz nie bardzo=w sensie nie jest trwały....teraz sprobowałam clinique fit cos tam i tez fajny ale odcienia nie da rady dobrac:(
dzis po raz wtory sprawdzamdouble wear i adapitive lancoma...i jak nie beda ok to sie poddaje....
chyba ze jakies macie typy jeszcze ....ten revlona musze namierzyc,gdzie mozna kupic?w sephorze i aptekapharm(przynajmniej na matarni0 nie ma;/
ja mam sephora za 45zł podkład z pudrem w jednym nakładasz pędzlem jak puder i ładnie kryje :-) ja się z nim nie rozstaje ..skóra oddycha i jest matowa
dzieki dziewczyny sprobuje...lancome adaptive ma super odcien ale starsznie przesusza mimo iz niby nawizlajacy,mi widac suche skorki a doublewear ciezki i nie ma odcienia...
Polecam podkład do cery mieszanej firmy Mary Kay, nawilża skórę ,pięknie kryje i co ważne pozwala oddychac skórze .I ma jeszcze jeden duży plus ,przed zakupem mozna go najpierw przetestować .
Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam :)
zerknijcie na stronkę www.marykay.com.pl