podroz poslubna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Gdzie planujecie podroz poslubna?
Ja najpierw zastanawialam sie, czy w ogole jechac - ze wzgledow finansowych, ale moj Marcin mowi, ze bedziemy tego potrzebowac, aby odpoczac od stresow przedslubnych;-) wiec zaczelismy sie rozgladac i chyba zdecydujemy sie na teneryfe na tydzien, a wy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: podroz poslubna

podróż poslubna dopiero przede mną ale goraco polecam teneryfę-byłam tam z moim skarbem w kwietniu zeszłego roku i było jak w bajce-bylismy 2 tygodnie a i tam zbrakło nam czasu aby wszystko zobaczyc.krajobrazy fantastyczne, pogoda świetna, mnóstwo klubów i pubów-polecam playa de las americas.

dziekuje bardzo:-) no wlasnie tez slyszelismy duzo fajnych opinii i dlatego sie zdecydowalismy:-) a z jakiego biura bylas, jezeli moge spytac?

z biura scan holiday-wczesniej jeździliśmy z biura wakacje.pl-tego,które jest w alfa centrum i oba biura są naprawde godne polecenia.w scan holiday są naprawdę fajni pracownicy-wzięli od nas nr telefonu i sami dzwonili,że zwolniły się 2 miejsca i ze mamy szybciutko przyjezdzać.wszystko,dosłownie wszystko było zgodne z ofertą-a to ważne, bo teraz słucha się tyle o tych oszustwach.ja polecam hotel tropical playa-duży,ale bardzo fajny,wszędzie blisko, z okien widac ocean

no wlasnie tez bylismy popytac w scan holiday: )! obsluga bardzo mila i sa bardzo rzeczowi : ) chyba sie zdecydujemy, no i sprawdze w katalogu, czy ten hotel, o ktorym piszesz maja jeszcze w ofercie; ) dziekuje bardzo!

My lecimy na tydzien na wyspe Rodos, do miasta Rodos w samym centrum. Podobno pieknie, a mamy zamiar wypozyczyc za rosze auto i objechac wszystkie zakamarki samemu. Lecimy z wakacje.pl - polecam serdecznie! Dla nas Teneryfa za droga :-(

Słuchajcie a powiedzcie jaki jest szacunkowy koszt takiego wyjazdu??? Bo my też nie wiemy gdzie jechać, a po weselu musimy się też liczyć z pieniążkami. Pozdrowionka

z tego co my pytalismy to latem (my akurat szukamy w maju) koszt od osoby za tydzien to ok. 3.500 zl...

A my spedzimy dwa tygodnie w Portugali albo Maroku. Nie możemy się zdecydować

Portugalia tez super:-)

Mamy znajomego w jednym z biur i to on nam podsunął ten pomysł. Chyba jesteśmy skłonni na Portugalię bo w Maroku w lipcu średna temp to 40 st. Jak dla nas za gorąco.

nie bylam nigdy w portugalii, ale ogladajac foldery wydaje mi sie, ze jest to bardzo uroczy kraj plus dobre wino i muzyka:-) fajne miejsce; )

A ja jadę w sierpniu na Zakynthos z Neckermanna. Już się nie mogę doczekać bo podobno wyspa jest przepiękna.

A my na 3 dni na kaszuby:):):)hihi a to z tego powodu ze nie bedziemy miec tyle wolnego:(

hej madzik a mozna wiedzieć dokąd na Kaszuby bo też czegoś szukamy

Ja tez poprosze o info nt. jakiegos fajnego miejsca na kaszubach!

Polecam Portugalie, wprawdzie bylam tylko tydzien ale bylo cudnie. Moge wyslac kilka fotek na maila.

Melania, poprosze o kilka fotek! tak z ciekawosci : ) sara_kostecka@o2.pl

Zamierzamy wynając sobie pokoj w Sulęczynie, w gospodarstwie agroturystycznym.Miejsce to mamy sprawdzone, bo jezdzimy tam co roku, ale to nie jest jeszcze na 100%pewne.Moze poszukamy jakiegos fajnego hoteliku ale tez oczywiscie na Kaszubach....:)Czas pokaze......:)

tez poprosze o zdjecia, dzieki

my wlasnie lecimy do Maroko praktycznie zaraz po poprawinach,slub 2 wrzesnia a podroz zaczyna sie 4.Maroko ze swoimi krolewskimi miastami zdaje sie byc cudownym pomyslem na romantyczna podroz poslubna.

My bylismy w Egipcie i pomimo, że byliśmy zszokowani kontrastami panującymi w Kairze i całymi tymi konwojami, karabinami obecnymi wszędzie, to potrafilismy nacieszyc sie sobą i pięknem np. zauważonym podczas wspólnego nurkowania i zwiedzania światyń.

A my Cypr.....Limassol...
Rozmarzyłam się...

Mój chce EGIPT ale dla mnie za gorąco w sierpniu, choć właściwie w sierpniu to wszędzie będzie gorąco. Ja chciałabym Turcję albo Grecję.

a ja poprostu jade w gory!sa piekne

My jedziemy na tydzien do Zakopanego zaraz po Slubie czyli po 18.03.06 - dalej nie mozemy bo jestem w ciazy i to ostatnia szansa na podroz i luzik samemu. !4 letni syn zostaje w domu z babcia !!

Witam
Ja wybieram się na Dominikanę. Kupę kasy, ale mam nadzieję, że warto. Taka podróż jest raz w życiu. No chyba, że ...
Pozdrawiam wszystkich

ech :) zazdroszczę :)

KB - a jesli mozna sie spytac - w jakim miesiacu i za ile... krotko mowiac - co jest w cenie?
my tez szukamy jakiegos niesamowitego miejsca.. takiego wlasnie.. "raz w zyciu"... gdzies gdzie jeszcze nie bylismy.. i pewnie dluuuugo nie bedziemy. chcemy jechac ok. miesaic po slubie czyli przelom wrzesnia i pazdziernika... na 2 tyg. ... myslelismy tez o Indiach, Tybecie, Nepalu... ogolnie Azji... no i o Ameryce Pd... ale cen nie znamy jeszcze kompletnie... wiemy tylko,ze na pewno beda wysokie ;(