podziękowania dla personelu po porodzie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
mam pytanie czy kupowałyście cos po porodzie dla personelu, pielegniarek w ramach podziękowania za opięke np jakąś kawę, bombonierkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: podziękowania dla personelu po porodzie

tak,zawsze wypada dać coś dziewczynom bo zapieprzają za psie pieniądze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

ja tez kupowałam, położnej odbierającej poród, Pani od laktacji i do dyżurki pielęgniarek:)miła opieka i nie taka sztuczna na siłę tylko po ludzku z życzliwością:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ponieważ to jest ich praca i opieka nad pacjentkami należy do ich podstawowych obowiązków.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się z eeee. Poza tym ja miałam okropną opiekę po, zostawiona sama sobie i foch z ich strony tylko, o nic spytać nie można było.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

zrób jak czujesz, jak uważasz, że masz za co podziękować, to podziękuj, ja niestety nie miałam i żegnałam panie bez sentymentu..jakbym miała miłe wspomnienia i czułabym, że mam za co dziękować, to bym coś dała, bo zawsze tak robię, jeśli ktoś jest wyjątkowo miły w wykonywaniu obowiązków:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też mam zamiar poczekać z decyzją do tego jak będą się mną zajmować po porodzie;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mąż czekał na telefon czy zmiana tego dnia bedzie fajna czy nie(leżałam w szpitalu tydzien i znałam wszystkie polozne) i od tego uzaleznilismy czy damy jakis drobiazg czy nie :) Ostatecznie dalismy kawe i czekoladki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak na prawdę to jest ich praca i one za to dostają swoje wynagrodzenie,ale wiadomo,że taki gest jest miły,ja osobiście nie dałam nic,ponieważ nie za bardzo dobrze wspominam cały pobyt w szpitalu.A prezenty w ramach podziękowania dostają na prawdę różne ,kilka takich porodów i półeczka ze słodyczami i alkoholami zapełniona.Ale wiadomo nie od dziś dasz ,,w łapkę,, to i opieka inna będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zaniosłam położnym tort. Byłam bardzo zadowolona z opieki. Zostawiłam też paczkę pampersów 1, dostałam w prezencie, a na córeczkę były za małe. Położne mówiły, że będę dla dzieciaczków w oddziale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

maż kupił mojej doktor która mnie cieła -kwiaty a ze miałąm trudna sytuacje i drugi lekarz uratował zycie mojemu synkowi to jemu dalismy whisky a reszcie zanieslismy kawe i ciacho.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...