podziękowania dla rodziców

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
gdzie w Gdańsku znajdę sklep, w którym będę mogła coś wybrać??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: podziękowania dla rodziców

dołaczam sie bo sami nie wiemy co kupic

ja mam w ofercie np. dyplomy , kartki z wierszami dla Rodziców lub podziękowania wydrukowane w etiu na zdjęcia
jesli macie ochote to zajrzjcie

up! up!

a gdzie dostac w gdansku takie przezroczyste statuetki z wygrawerowanymi zyczeniami i zdjeciem ?

Zapraszam do naszej kwiaciarni na Żabiance, w sprzedaży posiadamy podziękowania dla rodziców w różnych formach.
Pozdrawiam
Elżbieta Dussa
Studio Florystyczne Glorioza

My wymyśliliśmy, że w podziękowaniu dla rodziców damy im zdjęcie z ich własnego ślubu. Odkopaliśmy jakieś stare fotografie, wybraliśmy te nietypowie, jakieś z dziwnymi minkami, albo para młoda stojąca tyłem, daliśmy do max powiększenia, potem już tylko ramki, passe partout i prezent jak lala.

my kupiliśmy wino i drewniane skrzynki, zamówiliśmy metalowe tabliczki z wygrawerowanym tekstem podziękowań, które przykręciliśmy do skrzynek, rodzice postanowili otworzyć to wino na jakąś okrągłą rocznicę, a teściówka w dniu ślubu naszej córeczki :)

sklep typowo weselnymi rzeczami jest we wrzeszczu koło galerii bałtyckiej, po stronie grunwaldzkiej w stronę gdańska głównego. Tam też jest kilka salonów sukniami wiec można nazwać małym centrum ślubnym ;)

jeszcze dodam że dobrym miejscem jest allegro ;) tam dużo jest tego typu rożnych rzeczy :)

my postanowilismy zrobic takie kosze z jakims winkiem, czyms slodkim. kwiatkow kupowac nie bedziemy bo przeciez z wesela bedzie ich bardzo duzo i kazdy z rodzicow do domku dostanie.

Aniol, a gdzie kupilas kosze?? Czy Wy kupiliscie juz gotowe zestawy, jesli tak, to gdzie??

koszy jeszcze nie mamy, ale to chyba nie bedzie problem. moze gdzies na gieldzie kwiatowej. jeszcze mamy troche czasu wiec poszukam

Jeśli jest Pani zainteresowana proponuję komplet ręcznie malowanych filiżanek z dedykacją. Zachęcam do odwiedzenia strony www.nonart.pl
Możliwi odbiór osobisty na terenie Trójmiasta.
Pozdrawiam!
Galeria Nonart

a zawartosc kosza bedziemy kupowac sami

my też chcemy podarować rodzicom kosze pełne różności, kosze można kupić na allegro np.
http://www.allegro.pl/item728325556_wiklinowy_kosz_prezentowy.html

a procz allegro, to gdzie sa jakies sklepy z takimi koszami prezentowymi??

na trakcie św wojciecha jest cos takiego

http://www.janwil.kei.pl/sklep/shopping/index.php?l=10&i=3&id=18&namiar=price1='font-size:

My także zrobimy kosz :)
Jest to lepsze niż same kwiaty. Do tego dla jednych i drugich rodziców podziękowania oprawione w ramkę.
A kosze i różne dodatki mogą też być w hurtowni SZCZEPAN w Przejazdowie

a czy chrzestnym dajecie ten sam "upominek" czy podziękowanie co rodzicą??

byłam w hurtowni Szczepan w przejazdowie i zakupilam kosze. bardzo duzy wybor i tanie. koszt takiego wiekszego to okolo 15 zł ( takie my kupilismy). polecam

my po paru slowach od siebie dalismy rodzicom bukiet kwiatow i po dobrym trunku, ktory rodzice powiedzili ze otworza jak dowiedza sie ze zostana dziadkami.
Po otarciu lez i usiskach ponownie wystapilismy i powiedzialam wierszyk ktory konczyl sie slowami "przyjmijcie wiec dzis te dwa dyplomy i swoich dzieci niskie uklony.... i wreczylismy rodzicom potrojna ramke, elegancka wykonana z drewna.
W pierwszej ramce bylo moje czarno biale zdjecie z dziecinstwa i na dole podpis "od Was moje zycie sie zaczelo, dla Was moje zycie sie toczylo" w srodkowej ramce na eleganckim wizytowkowym papierze byl wydrukowany tekst podziekowan podpisany przeze mnie wraz z mezem, a w trzecj ramce bylo rowniez czarno biale zdjecie na ktorym jestem z mezem i podpis"od dzis zaczynamy wspólne zycie"adekwatnie do tego u meza; w pierwszej ramce jego zdjecie, w srodkowej ten sam tekst podziewkoan podpsiany syn wraz z zona i w trzeciej to samo zdjecie co u mnie.
Srodkowa ramka jest polaczona z pozostalymi ramkami ruchomymi zawiasami, dzieki czemu ramki tworza calosc i mozna je pieknie ustawiac np na komodzie jak zrobili to moi rodzice:)
Podziekowania wszyscy goscie przekazywali sobie z rak do rak by kazdy mogl je zobaczyc, niektorzy nawet robili zdjecia by pokazac je w domu.

Jednak powiem Wam dziewczyny ze to co dacie rodzicom moze nie ma az tak wielkiego znaczenia w porownaniu z tym w jaki sposb to zrobicie. U nas do tej pory goscie wspominajc wesele mowia o podziekowaniach, milo bylo uslyszec od np meza mojej kuzynki, ktorzy mieli slub w ubieglym roku ze on podczas swoich podziekowaniach tak nie plakal....
Powiem Wam tyle, ze jak stanelismy tam z mezem i widzialam przed saba wzruszonych rodzicow, sama ledwo powstrzymywalam lzy... na poczatku nie wiedzialam co mam im powiedziec, ale po chwili przewinely mi sie wszytskie chwile z nimi spedzone, moje dziecinstwo, swieta, wycieczki.... i juz wiedzialam co powiedziec. Slowa same sie cisnely..... malo pamietam co mowilam ale mowilam prosto od serca nie zwazajac na obecnosc innych, a kiedy juz nie moglam powstrzymac lez moj maz mocno scisnal mnie za reke, chcac dodac mi otuchy chociaz sam mial lzy w oczach i wiedzialam co teraz nalezy powiedziec... "bardzo Was kochamy "... zaplakani rodzice wyrwali sie w tym momencie do nas by nas usciskac i wylac kolejne lzy.... a zespol zaczal grac "cudownych rodzicow mam". Plakali prawie wszyscy goscie, ktorzy nie wiedzac kiedy otoczyli Nas i spiewali razem z zespolem, a my w srodku pozostalismy w uscicku z rodzicami....

dokładnie polecam Szczepan w przejazdowie, mają dobre ceny i nie pytają się już o nip :)

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (37 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...