pokazy sztucznych ognii na weselu???

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
czesc zastanawia mnie czy ktoras z wa korzystala z pokazow sztucznych ognii na weselu... jak tak jakie wrazenia?
koszt...
pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pokazy sztucznych ognii na weselu???

witaj :) My będziemy mieli pokaz sztucznych ogni na weselu :) będzie on po podziękowaniu dla rodziców i powiem Tobie że już nie mogę się doczekać tymbardziej że tam gdzie chcemy wyprawić wesele możemy sobie zamówić taki pokaz za dodatkową opłatą :)

to super... napewno bedzie pieknie..
a gdzie organizujesz wesele?

Organizuję w Redzie na Wylotówce do Wejherowa w Restauracji Dzikie Wino :)

ja miałam ale własnymi siłami, nie zamawialiśmy z żadnej firmy czegoś takiego bo uznałam, że za drogo sobie liczą, sami kupiliśmy zestaw, sami uruchomiliśmy i wyszło naprawdę super, bardzo się wszystkim podobało :)

właśnie.. czy ktoś się o orientuje ile kosztuje takie 'podziękowanie' ?
i własnymi siłami jak i firmą ?

Szczerze powiedziawszy na targach ślubnych w Redzie gościu mówił że cena za około 3 minuty jest jakoś 1500-2000 zależy też od rodzaju fajerwerków ale ogólnie samemu też bardzo dobry pomysł aby zorganizowac :)

ktoś się na fajerwerki decyduje?

Witam ten GOŚĆ to ja czyli Jerzy Radziewicz firma Wulkan . Co do ceny za pokaz najczęściej stosuje się przelicznik minutowy do ceny.Niską intensywność ale na przyzwoitym poziomie możemy uzyskać za 250 zł za minutę na youtube proszę wpisać jw4055 , txb259, jw34 i tak będzie wyglądać intensywność przy tej kwocie .Wraz ze wzrostem kwoty za minutę wzrasta intensywność. A to przecież Państwo jako klienci ustalają
kwotę którą chcą wydać na tego typu atrakcję a ja do tej kwoty przedstawiam co i jakie typy fajerwerków Państwo otrzymają.Co do samej ceny za usługę to przy zamówieniu za minimum 1000 zł nie doliczamy nic za wykonanie pokazu. Przy kwotach mniejszych albo doliczamy 100 zł albo klienci kupują gotowe zestawy do samodzielnego odpalania za wyznaczoną przez siebie kwotę. Plusem takiego zestawu jest system jednopunktowego odpalania.Intensywność a co za tym idzie cena za minutę może być dowolna.Cena za minutę razy ilość minut równa się cena za pokaz.

ja mialam pokaz fajerwerkow i wszyscy byli zachwyceni! placilismy 1800zl z fimy grom :)

Aby zobaczyć jak wygląda pokaz za daną kwotę wystarczy wpisać na youtube WULKAN POKAZY i można zobaczyć kilka różnych filmów z pokazów które są wycenione

Ja będę miała fajerwerki na ślubie :)

ja się jeszcze zastanawiam...:)

ja bym bardzo chciala sztuczne ognie na weselu poprosze oferte na maila patrycja.cyplik@wp.pl

Fajerwerki najlepiej zobaczyć na żywo . 23 grudnia strzelam w Skarszewach w sylwestra w hotelu Veleves, oraz w Krynicy Morskiej,Kościerzynie a moje zestawy można zobaczyć w Hotelu Murat,Viktoria ,Bardo, Magnat w Koleczkowie, Pan Tadeusz, Zaścianek, Zew Morza i Astor oraz Drejk w Jastrzębiej Górze jak również w Kozim Grodzie,Azar w Sulęczynie, Krokowej, Operze Leśnej, w Hotelu ORLE ,Szarlocie i Falko w Rumi. Życzę miłej zabawy i przyjemnego oglądania fajerwerków nie tylko moich.

Azar w Sulęczynie należy wykreślić zamówili i odmówili nie organizują sylwestra

A ja polecam firme GROM!!!Wogóle polecam fajerwerki na weselu,jest to niesamowite przeżycie warte wydanych pieniędzy.

Hej, jest w Gdyni grupa PyroWorms, nie wiem czy oni zajmują się pokazami sztucznych ogni na weselach, ale ostatnio znajomi wyciągneli mnie na ich pokaz fajerwerków z okazji nowego roku-coś pieknego i dodatkowo przy muzyce. Mam wesele latem i też się nad taką atrakcją zastanawiam. Tylko nie wiem czy nie za późno, bo pewnie firmy już mają porezerwowane terminy.

ja chce bardzo, ale kupa kasy niestety.
wiem że można kupić taki gotowy specjalnie na wesele pokaz i odpalic .
takie cos robia www.marketfajerwerki.pl

Witam Drogie Panie

Hurtownia Wulkan w tym roku organizuje światełko do niebie w niedziele godzina 20:00 Gdynia przy gemini oraz Sopot wejscie na plaze nr 40 Serdecznie Zapraszamy

Chętnie udzielimy na miejscu informacji o pokazach weselnych.

Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strdony internetowej www.wulkanfajerwerki.pl

na której specjalnie dla tegorocznych Par przygotowaliśmy przemiły prezent przy zakupie pokazu weselnego.

Proponujemy również jak wspomniały Panie wcześniej odpalenie pokazu własnoręcznie poprzez system jedno punktowy koszt automatycznie staje się mniejszy od 500-1500

Pamiętajcie że to wy macie wyznaczyć cenę

A nasza firma bez względu na łączną kwotę ma zapewnić wam fantastyczne efekty na niebie

Pozdrawiam Serdecznie
Radziewicz Monika

My mieliśmy fajerwerki Grom. Wzięliśmy tę firmę gdyz najbardziej zależało nam na latarniach do nieba, a że musiała nadzorować je profesjonalna firma zdecydowaliśmy się tez na fajerwerki. Nie załujemy goście również zachwyceni.

http://fajerwerkimarket.pl/go/_category/?idc=id_21&order=2&page=1&producer_id=0&record_row=long&lang=pl

Na własną rączke nie polecam .Koszt kontroli od 5 tys a znam osobe która miała dostac 25 tyś za samowolne odpalenie . Skończyło sie na 10 tyś. Trzeba miec zezwolenia ubezpieczenie itp. to nie takie proste.pewnie mozna kupicsuper kostki powiedzmy za 1 tys ale jak będzie kontrol to lipa.

u mnie ( tam gdzie robie wesele ) jest zezwolenie ;)

Witam co do kar i zezwoleń to sprawa wygląda następująco.
O zezwolenie w miejscu strzelania występuje firma która strzela i posiada stosowne zezwolenia na tego typu działalność czyli koncesję MSWiA lub zezwolenie wojewody oraz posiada inne uprawnienia do kierowania i organizowania pokazów pirotechnicznych które odnawia się co 5 lat.
Wojewoda pomorski w 2002 roku wydał zarządzenie o zakazie używania fajerwerków poza sylwestrem i 1 stycznia jeśli więc będą Państwo używali fajerwerków poza tym terminem narażeni jesteście na mandat karny w wysokości 200-500 zł lub jak policjant się uprze to sprawa skończy się w sądzie grodzkim.życie pokazuje że władza nie do kończ orientuje się w przepisach i w niektórych miejscowościach można strzelać bez żadnych konsekwencji ale na pewno przed 22.00
z uwagi na to że wy się bawicie a inni chcą spać a rozbudzeni napewno
zadzwonią na policję która musi wówczas zareagować

Inne tematy z forum

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...