polecam JARKA
Szczerze polecam instruktora Jarka szczególnie wszystkim "trudnym przypadkom". Ja osobiście kurs robiłam w Tczewie i niestety większość jazd również odbyłam w Tczewie co było zarówno stratą czasu jaki pieniędzy. a jak już jechaliśmy do Gdańska to na samą drogę, żeby tam dojechać już traciłam godziny. W dodatku do Gdańska zawsze jeżdziło dwóch kursantów z instruktorem a to było dla mnie dodatkowym stresem. Wszystko zmieniło się gdy koleżanka poradziła mi osk mini a konkretnie pana Jarka. Od tej pory wszystkie wykupione godziny były w 100% wykorzystane . Umawialiśmy się zawsze w pobliżdu dworca pkp co było dodtakowym udogodnieniem a wszystkie godziny wyjeżdziłam na trasach egzaminacyjnych. Pan Jarek jest bardzo miły i kulturalny, odpowiedzialnie podchodzi do swojej pracy. Uczy po to by nauczyć. Jeśli ma sie jakieś problemy z opanowaniem jakiegoś manewru bądz sytuacji On wszystko dokładnie wytłumaczy a potem jeszcze przećwiczy. Pan Jarek również był bardzo dyspozycyjny i punktualny nie odwołuje jazd i stara sie dopasować do kursanta. Atmosfera w aucie jest bardzo miła żadnych krzyków i obrażania. Polecam wszystkim. Z panem Jarkiem jeżdzi się tylko po sukces!!! Wielkie dzięki