polecam Michała Rutkowskiego ;)
Bardzo, bardzo dziękuję mojemu instruktorowi Michałowi Rutkowskiemu dzięki któremu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem :D Pełen profesjonalizm, świetna, bezstresowa atmosfera w trakcie jazdy oraz przede wszystkim cierpliwe korygowanie wszystkich błędów na bieżąco, i to w taki sposób, że kursant nie zniechęca się do samochodu (mimo że kolejny raz próbował uszkodzić biednego punciaka) - to wszystko sprawia, że z Michałem po prostu chce się jeździć. Trasę na egzaminie miałam praktycznie identyczną jak ta którą najczęściej jeździliśmy, więc stres też był o wiele mniejszy. Dziękuję również panu Maćkowi Urlickiemu za świetnie poprowadzoną teorię po której testy same się rozwiązywały, panu Darkowi Jabłońskiemu za godzinę jazdy automatem dzięki której udało mi się zacząć częściej patrzeć w lusterka oraz całej załodze Elki :)
Ostatnie podziękowania należą się yarisce nr 3 która cierpliwe poczekała o 7.20 na moim egzaminie aż wyjadę z miejsca do parkowania niedaleko PORDu :)
Z czystym sumieniem i ogromną ulgą po egzaminie polecam Elkę School i życzę innym powodzenia ;)
Ostatnie podziękowania należą się yarisce nr 3 która cierpliwe poczekała o 7.20 na moim egzaminie aż wyjadę z miejsca do parkowania niedaleko PORDu :)
Z czystym sumieniem i ogromną ulgą po egzaminie polecam Elkę School i życzę innym powodzenia ;)