polecam bardzo dobrego fotografa

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim fotografa,
Daje negatywy! Zdjęcia są naprawdę dobre. Super kontakt , pełen profesjonalizm
www.slubnefoty.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polecam bardzo dobrego fotografa

te zdjęcia to jakaś masakra:(Musiałbym być niespełna rozumu, aby skorzystać z usug tego fotografa, no ale na pocieszenie dodam, ze strona ładna:)

a ja dodam jeszcze inny kontrast www. montownia-snow.com :)

:)))) a ja myślałam że Wy mnie zlinczujecie ?!?!?!?!

http://www.moment.com.pl/

Wniosek:

Panowie fotografowie (panie) bierzcie się do roboty!!!!! Zacznijcie ludziom ładne zdjęcia robić !!!!!!!

nie lubie duzo pisac wole czytac i pomyslałam ze przesadzacie z komentarzem tego fotografa wiec obejrzalam te zdiecia i co?- sa naprawde okropne

a może I&P to autor zdjjęć z owej stronki i chciał sobie tu na forum taką darmową reklamę zrobić ;] hihi jeśli tak, to chyba zdziebko nie wyszło ihihi

hm... dziewczyny, trochę przesadzacie.

Nie uważam, że zdjęcia na tej stronie są oszałamiające, ale przeglądałam je trochę i uważam, że nie macie racji obrzucając je błotem. Dla porównania otworzyłam sobie wymienione przez Was adresy i też przejrzę, jednak po takim pobieżnym porównaniu, widzę, że jest między nimi zasadnicza różnica: autor nie skupia się na tworzeniu sztuki ze swojej pracy, a tylko przedstawia.
Posłuchajcie, to, że na zdjęciu jest może mniej ładna para, komuś wystaje brzuch w tańcu, inny ma minę nie bardzo, to po prostu brak fikcji. Błędem jest, że autor umieścił tutaj takie obrazy. Powinien wyłuszczyć tylko te najpiękniejsze zdjęcia. Najbardziej interesujące. Gdyby tak zrobił, to uwierzcie mi, że wiele z Was dałoby się "nabrać" na nie.
Zdjęcia, to przecież tylko iluzja, chwila z życia wyrwana z kontekstu, która odpowiednio pokazana (zdjęcia cz/b, sepia itp) mogą przekazać zupełnie inne odczucia.
Wiele z tych zdjęć ma całkiem dobrą kompozycję, ładne ujęcia, niektóre pomysłowe. Nie są tylko odpowiednio podane. Wraz z tymi gorszymi nie tworzą ładnej oprawy myśli dla przewodniej. Mam na myśli ślub, choć ślub sam w sobie myślą być nie powinien. Brakuje elementu łączącego w spójną całość zdjęcia danej pary. Pomysł na stronę też myślę nie jest trafiony. Wszystko razem tworzy mało zachęcający twór. Do tego atmosfera nachalnej reklamy odrzuca na wstępie.
Nie zgodzę się jednak z Wami, że wszystkie zdjęcia są okropne, że brak gustu, warsztatu itp.. może bardziej małe doświadczenie w kreowaniu swojego wizerunku? w końcu tego też trzeba się nauczyć.
Tutaj widać właśnie brak pomysłu na siebie, na swoją tworczość. Jest wszystko wrzucone do jednego wora.
Zachęcam autora, by zaczął poszukiwać.

Pozdrawiam, śpiąca Alice. (fotografująca również)

okropne to te migawki.. pozostale ujda, gorsze widzialem;)
widac, ze czlek analogowy jest - malo komputera 'na' zdjeciach.. surowka praktycznie. znam ludzi, ktorym taka fotografie odpowiada.
do tego cena raczej niewygorowana. na pewno znajdzie klientow. pzdr

hmmm,
reklama nie wyszla :)))) a szkoda :)
Cieszy jedynie rosnaca swiadomosc tych zainteresowanych, podejrzewam tylko ze w wiekszosci to Ci co juz maja za soba i troche o fotografii sie dowiedzieli, a reszta to pewnikiem fotografowie...
wiec niestety jeszcze pare osob da sie zlapac na "profesjonalizm" :((((

art -pewnie ze mozna gorzej -tylko to ma byc wyznacznikiem??? mozna lepiej, duuuzo lepiej i tak chyba lepiej podchodzic. "Analogowosc", niczego nie tlumaczy -aparatem tradycyjnym na klisze (nie analogowym, bo matryca cyfrowki ma wicej wspolnego z analogowoscia niz aparat tradycyjny), mozna zrobic zdjecia takie same lub lepsze -zalezy od fotografa nie od sprzetu (przynajmniej na pewnym poziomie). Chcialbys dostac takie skany??? jak te prezentowane zdjecia tutaj?? ja nie.

reklama na tym poziomie jest żenujaca i tyle. jak sie cos komus pokazuje należy sie do tego przylozyć, jak sie nie potrafi przygotowac fotek do netu -te lepiej tego nie robic, albo zlecic komus, kto potrafii.

z pozdrowieniami dla Wszystkich
od nie profesjonalnego fotografa :)))

niech takie anty-reklamy beda dla Was przestroga

BARDZO ŁADNIE NAPISANE :))))) zagadzam sie w zupełności

Pozdrawiam

a mnie te zdjecia (niektore) rozbawily- szczegolnie podobaja mi sie:
1) panna mloda palaca papierosa:]
2) rodzice udzielajacy blogoslawienstwa (z tej perspektywy wyglada to jak ten gosc z programu pt"rece ktore lecza";)
3)plonacy tort ktory wyglada jak by mial zaraz eksplodowac :)

ale jest kilka naprawde brzydkich

hihihihi... :-F
faktycznie niezła beka
image

co za jazda z tym zdjęciem :))))))

ten fotopstryk to jakis hochsztapler pierwszej wody, jakby mi zrobil takie zdjecia to nie dosyc zeby nie dostal ani zlotowki to jeszcze obilbym mu morde. precz z oszustami i powiatowymi profesjonalistami !!!!
te zdjecia raczej przypominaja zdjecia paparazzi ze szmatlawca typu Fakt majace osmieszych osobe fotografowana.

dobrze koles ze mi nie robiles zdjec bo mialbys klopot

czary mary abrakadabra... hihihi

proponuje zobaczyc adres e mail zalozyciela tematu, widac ze ktos sobie robil jaja co nie zmienia faktu ze te zdjecia sa gorsze niz fatalne

przestancie sie nasmiewac z ludzi na zdjeciach, bo to nie ich wina. Szkoda mi ludzi ktorych wizerunek jest tak upubliczniony, a pewnie nawet nic o tym nie wiedza. Za takie ukazanie osob fotografowanych to jakas kara byc powinna, a nie polecanie fotografa- no chyba ze ku przestrodze.

Naprawde nie ocenia sie modeli tylko zdjecia- a zreszta...

ful naturalne!! wcale nie ustawiane, tatuś ostatkiem siły woli tryma pawia a mamuśki kimają.... Łojezusicku!!

piszac 'analogowy' mialem na mysli brak obrobki komputerowej... w przeciwienstwie do wiekszosci topowych fotografow. widac lubi i sadzac po ilosci par na zdjeciach ma klientow ;)
sposob podania to zupelnie inna sprawa.. dla mnie koszmar, ale o gustach sie nie dyskutuje podobno.
..a to zdjecie powyzej.. dla mnie perelka.. best of the best :D
pzdr

slowo honoru, to - slowo honoru - bardzo fajne zdjęcia, pomysłowe, z humore, jak przystało na ślubne. co do pana Babinskiego, to mam przyjemnośc go znać osobiście i poza kiecistą gadką nie ma wiele do zaproponowania. ale za to jak opowiada..... :-)

jezu!!! w zyciu nie widzialam tak zpartaczonych fotek:bezsensowne ujecia ,źle zkadrowane,czerwone twarze (czyzby przed sesja fotograf napoił pare młodą czymś "mocniejszym"dla uzyskania swojskiego klimatu).Naprawde współczuje temu pseudofotografowi braku poczucia smaku i estetyki.Szczere kondolencje
pozdrawiam

to fakt, szkoda mi tych ludzi.... pan fotograf/pani krzywde im zrobił

mowie oczywiscie o www.slubnefoty.pl

a ja uwazam, ze nie ma co wspolczuc ludziom z tych fotek.
w koncu chyba nie wzieli fotografa nie ogladajac wczesniej jego innych prac?? przeciez jak my wybieralysmy fotografow na nasze sluby to nie weszlysmy do pierwszego lepszego salonu i w ciemno nie zamawialysmy. najpierw sie trzeba rozejrzec, porownac i dopiero wybrac. nie sadze, zeby ci ludzie wybrali to, co im nie odpowiadalo. moze kierowali sie tez cena, ale sadze, ze za ta cene mozna mimo wszystko znalezc inne oferty.
no i takie zdjecia dostali - ich wybor!
a jakie sa - kazdy widzi.
ale ponoc o gustach sie nie dyskutuje...

dobra, sorry za umieszczenie tej foty tutaj, w końcu najpierw go bronię a potem taką perełkę tu wrzucam ;-)
Trzymam się jednak swojego zdania, że mimo takich wpadek (też pamiętam zdjęcie panny młodej z papierosem -skandal moim zdaniem! pewnych rzeczy się nie powinno fotografować, a tym bardziej umieszczać w internecie) -jest kilka zdjęć, które są całkiem niezłe. Dlatego wśród ogólnych docinek i wykpiwania owego stylu, można tam wyhaczyć coś "normalnego" ;-)
Więc nie zbrukajcie go do końca Drogie Forumki... ;-)

do Czerwcowej:

Po przeczytaniu kilku Twoich wypowiedzi nasuwa sie jeden wniosek: jestes zarozumiala dziewucha, ktora nie widzi dalej niz czubek wlasnego nosa, tylko wspolczuc Ci nalezy! a juz osobom z Twego otoczenia na pewno! gdzie ten Czerwcowy oczy mial? ani opakowanie, ani zawartosc ciekawa!
Co do skrytykowanych przez Ciebie zdjec, to fakt sa paskudne, ale Twoje nie sa duzo lepsze ;(((((

oj Alma... przesadziłaś. Zaraz nam ciekawy wątek zamkną jak tak będziesz bredzić.
i nie pluj jadem zazdrości..

Alma, o ile pamietam jest to watek dot. fotografii, prawda? i kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie na FORUM, wiec spokojnie. nikt nie kaze ci sie zgadzac z pogladami wszystkich osob, ale to juz twoja sprawa i nie wywoluj kolejnej niepotrzebnej burzy.

wyrazam tylko swoje zdanie, tak jak Czerwcowa, ktora "opluwa" wszystkich i wszystko co nie jest zwiazane z Nia...Ona moze, wiec ja tez...

Alma a pisz sobie dziewczyno co chcesz, nie podobam ci się, nie podobaja ci sie moje zdjęcia ? ok, nie ma problemu. Nie uwazam się za osobę zarozumiałą ,a ty mnie zupełnie nie znasz, akurat staram się tu jak mogę pomagać przyszłym pannom młodym, a to im jakieś mp3 wysle a to adresy przydatne.... dlatego nie przejmuje sie tym co piszesz, bo jest to nie prawda.
Z resztą o czym to ja tu będę pisać....

Pozdrawiam Cię

"pomagasz"??? najpierw krytykujesz wszystko i wszystkich...a feeee....

zajrzyj czasami do slownika pani "doskonala" ;-)

hej, Alma, daruj sobie! a powiedz, ty cos komus pomoglas, doradzilas? wlasciwie to wyskoczylas jak filip z konopii i twoj pierwszy wpis na Forum to obrzucanie blotem kogos, z kim nie mialas nigdy do czynienia.

EOT!!!

a i jeszcze jedno musze napisać NIKOGO NIE OPLUWAM, Jedyne wypowiadam się krytycznie o fotgrafach (pseudofotografach) i tylko tu wyrażam negatywne opinie, dlaczego to Cie tak boli? Z konkurecji jesteś czy jak????

Alma, kobito wyluzuj troche... po co tyle jadu to nie forum o wzajemnej wrogości (pomyliłaś się) więc kończę z Tobą dyskusję

Pozdrawiam

Czerwcowa

z zadnej konkurencji, nie trafilas! jestem tylko obiektywnym gosciem na forum...zal mi Cie ;(((

rety ale się czepiła.... :))))

Alma a nam jest żal Ciebie, co Ty wyprawiasz??? Po co ta burza??? Ty jesteś na tych fotach czy jak????

oglądałam te zdjęcia i są...beznadziejne :(((((((((((((((((

...alma przestań bic pianę, Trolu jeden, pojawilas się pod tym wątkiem z nikąd i siejesz ferment, wiec albo jestes jednym z tych urazonych pseudo fotografow, albo zazdrosną pindą co się jej poprzewracało w głowie.... a w zadnym wypadku obiektywnym obserwatorem. Zauwaz ze jezeli ktos sie tu czepia to jakosci zdjęc a nie par na nich przedstawionych... więc luzuj lala ( albo pinokio ) bo ci zyłka pęknie....

a mi się wydaje że ktoś próbuje Czerwcową zniechęcić do forum, bo dziewczyna ma swoje zdanie i nie boi się do wypowiadać... Być może ktoś ma w tym swój (finansowy) interes - (chodzi mi o parafotografów)

Przepędzić troliii - !!!!!!

a ja właśnie czytałam wypowiedzi Czerwcowej na forum i nie widze w nich nic o czym napisała ta furiatka Alma, zazdrosna pinda i tyle !!!!

no nie przesadzajcie...zdjęcia nie są wcale złe ;) np. to:
image

a ja popieram ta zazdrosna pinde ;-)

to mialo chyba być sexy..................:]

Wiecie co... tak sobie myslalam, - co tam zdjecia jak zdjecia - są lepsze i gorsze, ale to powyzej to ............ brak słow..... i oddechu brak........... kicha na maxa..................

a tu proszę jakie tło ;)
image

hahaha, no nie mogę się powstrzymać
image

no wiochą te zdjęcia zalatują jak nic!!! i za taką cenę!!!! skandal!!!! za darmo bym nie chciał!

s

Jak to napisała kiedyś Kawa: niezłe bagienko się tu zrobiło.... a szkoda.....

to juz nie jest weselne forum, to zjazd burakow i tyle...wyrazy wspolczucia dla tych, co sa na tych zdjeciach, ale nie z powodu zdjec, tylko z tego, ze ktos tak szasta ich wizerunkami!

to samo miałam na myśli Just pisząc że mi ich szkoda.... ehhhhhhh szkoda gadać

Pozdrawiam

Alma, wypraszam sobie tego typu wypowiedzi, Ty obrażasz nas a to nie jest OK. Moja Żona skrytykowała zareklamowane tu fotografie, i miała do tego prawo bo foty są bardzo słabe lub słabe, a pokazane w sposób beznadziejny –niedopuszczalny (tu obrażono pokazane osoby)- ona nikogo nie obraziła w przeciwieństwie do Ciebie !!!
NIE TOBIE OCENIAĆ MOJĄ ŻONĘ, ĄNI MI WSPÓŁCZUĆ.
Nie ma dla mnie znaczenia kim jesteś i po co tu się pokazałaś (eś)- nie jesteś żadnym obiektywnym obserwatorem.
Wszystkim życzę więcej rozsądku i porządnego zastanowienia się zanim cokolwiek tu napiszą, bądź skorzystają z czyichś rad. Na każdym forum są normalni ludzie i taborety, tu niestety tych drugich za dużo, a forum w którym każdy może podszyć się pod kogoś innego i pluć do woli nie ma wielkiego sensu. To jest śmietnik z którego bardzo trudno coś wygrzebać, a ja nie mam zamiaru grzebać w śmietnikach i nie będę pomagał w tym innym.
Koniec dyskusji, koniec sensownego doradzania, ucierpią na tym jedynie Ci „nieświadomi”.
Nie wszyscy znają się na fotografii, nie wszystkim na tym zależy i takich klientów będzie nadal nabierał ten oszołom na „profesjonalizm”.
Ciekawe dlaczego najzacieklejsze opluwanie jest w temacie fotografii ??? (pusty śmiech) –panowie „fotograficy” – odrobinę godności J)))

Cieszę się tylko ze spora część użyszkodników tego forum zaczyna „widzieć” fotografie.
EOT

mistrzostwo świata:
image

raaatunku, uciekamy....
image

i dotykamy kolanka ;)
image

ciekawe, czy te serce to też pomysł fotografa ;)
image

a w drugiej ręce powinna mieć jeszcze butelkę wódki, coż za niedopatrzenie:
image

zdjęcie pt. " zabrakło wódki weselnej" hliup hlip
image

Te zdjęcia to jakiś koszmar! Za darmo nie chciałabym mieć takiej sesji!
A!jeszcze jedno: Na forum każdy ma prawo do wypowiadania własych opinii, ale bez przesady......pozdrawiam!

pali się!!!!!!!!!!!!!! ;)
image

dawać więcej wódki!!!!!!!!!!!!!!!
image

muszę wycisnąć pryszcza przed nocą poślubną
image

no comments
image

image

Cynik, wiesz co, to już jest niesamczne - temat dotyczył fotografii, a nie ludzi fotografowanych. Nabijać się z nich jest cholernie nie na miejscu. Chcesz - wypowiadaj się na temat fotografa i jego pracy. Komentowanie w ten sposób i wklejanie kolejnych zdjęć, by niektórzy lubiący taką rozrywkę mogli się pośmiać, jest poniżej poziomu.

Willow!Zgadzam sie z Toba!!! To juz jest bardzo nieprzyjemne i nie sądze zeby kogos śmieszyło czy wogle interesowało.Daj se na luz cynik!

Wydaje mi się, że niektóre wypowiedzi są wprost nie na miejscu. Oczywiście możemy krytykować fotografa (faktycznie nie popisał się), ale nic nie upoważnia nas do tego, aby krytykować ludzi, który są na zdjęciach. Zwracam sięz gorącą prośbą do wszystkich, którzy komentują te fotki: nie wygłaszajcie żadnych komentarzy o osobach, które na tych zdjęciach się znajdują.
pozdrawiam

ależ napiszcie mi proszę, w którym miejscu komentuję osoby będące na zdjęciu? ;)
ja się tylko nabijam z wykonania fotek, nie z osób, bo wierzę, że jakby zrobił je profesjonalista, to nawet z najbrzydszymi osobami mogłyby wygrać z konkursie foto ;)

luz-blus
cynik: ja tam się uśmiałam.
Fakt, że jest to może trochę nie na miejscu, ale przecież cynik faktycznie nie powiedział złego słowa na młodych.
Zdjęcia są śmieszne i tyle.
W końcu należałoby mieć pretensję do pana fotografa. On umieścił te zdjęcia w swoim portofolio, on wystawił wizerunki tych ludzi na widok opinii publicznej. Mamy prawo się z nich śmiać -obojętne, czy z ujęć, czy z min występujących tam ludzi.
Internet to diabelski wynalazek ;-)

alice springs :) dobrze mówisz ;) przebij grabę ;)

Witam,

Jak widzę to nie każdy może wypowiadać się szczerze na tym forum, ktoś mnie już po raz wtóry bardzo atakuje gdy wypowiadam się na temat fotografii, używając wyssanych z palca argumentów. Mam tylko nadzieje, że osoby które sa na tym forum tak długo jak ja , nie dadzą się sprowokować i nabrać.

Pozdrawiam serdecznie

Czerwcowa

Nie zgadzam się z Tobą, alice - ten fotograf pochwalił się swoimi pracami, które uważał za dobre. Nie umieścił ich w internecie po to, by je wyśmiewano, a tym bardziej - nie po to, by wyśmiewano ludzi na tych zdjęciach pokazanych. W pierwszym poście był link - można sobie popatrzeć, pokomentować, podyskutować. Ale po co wklejać tutaj te zdjęcia? Nie było przy nich komentarza "złe światło" lub "fatalna jakość" czy cokolwiek innego dotyczącego fotografii - był kometarz "muszę wycisnąć pryszcza". Faktycznie, na poziomie. A dlaczego uważasz, że masz prawo śmiać się z tych ludzi - jest dla mnie zagadką. Oni Ci dali to prawo?

Tak Willow -on się pochwalił i musi się liczyć z różnymi reakcjami. Niewykluczone, że krążą kopie tych zdjęć po internecie, jako tzw. "śmieszne mejle", rozsyłane od znajomego-do znajomego. (swoją drogą pewnie zrobiłyby furrorę)
A śmieję się z tych fotek, bom jest wesoła kobita :-)
i komentarze typu "pryszcz". czy "pali się" są wesołym akcentem przy miernym poziomie zacytowanych powyżej zdjęć. Pamiętaj, że zawsze nawet z najgorszej pracy, tudzież zachowania trzeba umieć wyłuszczyć pozytywne strony ;-) tak więc: komentarze dodają humoru tym zdjęciom i wywołują usmiech na mojej twarzy :-) -czyli zyskuje i zdjęcie i moje samopoczucie ;-)

Przeglądając po raz kolejny tą stronę stwierdzam jednak, że tych "mniej smiesznych" ujęć jest o wiele więcej, co przemawia na korzyść autora. Tak czy siak, prawo do podśmiewania się z niektórych zdjęć, dał mi autor, który umieścił je w sieci... no niestety, ale trzeba się z tym liczyć... gdy ja umieściłam swoje zaproszenie na forum, to też się musiałam liczyć z obśmianiem. Dla mnie jest ono najfajniesze, bo zrobione osobiście, ale liczyłam się z tym, że ktoś po nim pojedzie. Nie mówiłabym jednak potem, że nie dałam komuś prawa do wyśmiewania się z tego. bo dałam.

W celu zaspokojenia Twoich oczekiwań względem komentarzy, prezentuję poniżej fotografię, przy której muszę stwierdzić, że jest na niej przedstawiona para w nijakiej pozie, okraszona mało gustownym blikiem odbitego w szybie światła. Uważam, że jest jednym słowem fotka do bani.

image

Tutaj natomiast widzę całkiem dobre zdjęcie. Dadałabym jednak nieco więcej oddechu, szczególnie z lewej strony:

image

wiem ze jestem okropna, ale sukienka straszna... :))) na tym ostatnim najladniejszym zdjeciu

Wiesz co hania, jak mozesz pisac ze cos jest straszne!!!! Moze ci sie podobac lub nie podobac. to recz gustu a o gustach sie nie dyskutuje. Ty po prostu obrazasz tą dziewczyne na zdjeciu. Jakim prawem wypowiadasz sie w ten sposob. Jak ci sie cos nie podoba to mozesz o tym napisac, ocenic, ale stwierdzac ot tak, ze cos jest straszne!??? Dziewczyno, zacznij od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi sie nie podoba i juz, inni moga komentowac to ja tez i w wiekszosci w tym watku nie jest to kwestia oceniania stylu fotografowanie tylko poprzez wstawianie i omawianie zdjec - naigrywanie sie z tych ludzi, z sytuacji w ktorych robione byly im zdjecia

i nie obrazam Dziewczyny, bo jej nie znam. Wyrazilam zdanie o sukience.Przypomnijcie sobie wątki pt najbrzydsze szuknie swiata etc... One byly na zywych osobach, a nie na manekinach. Nikt sie jakos nie burzyl wtedy

hahahha... to się robi coraz bardziej zabawne.. ;-)))
nisia: nikt nie napisał: że panna na zdjęciu nie ma gustu. Nikt jej nie obraża. weź się zastanów trochę..
nikt nie dyskutuje o jej guście przecież....
hihihihih....

JAK TO NIE? STWIERDZENIE ZE COS JEST STRASZNE TO NIE JEST DYSKUTOWANIE O CZYIMS GUSCIE???????? DLA MNIE JEST ROZNICA MIEDZY WYPOWIEDZIĄ "TO JEST STRASZNE", A WYPOWIEDZIĄ TYPU "NIE PODOBA MI SIĘ". JESLI DLA CIEBIE ROZNICY W TYM NIE MA ... TO TRUDNO...

Oczywiście, że nie. Nikt personalnie nie obraża owej pani. Gdybyś Ty umieściła tutaj swoje zdjęcie ze ślubu i ja bym powiedziała, że nie masz gustu i suknię wybrałąś najgorszą z możliwych, to by było obrażanie i wypowiedź dotycząca gustu, o którym się ponoć nie dyskutuje.
Gdybym stwierdziła, że TY masz okropną suknię, to by było nietaktowne. Natomiast zasadniczą różnicą jest, gdy ktoś stwierdzi, że suknia na tym zdjęciu jest okropna. Nawet słowem nikt nie powiedział nic o jej guście, bo nie wiadomo, czy to ona ją wybierała :-) może dostała po babci?

Nikt nie mówi wprost do tej pani, więc ją to ni ziębi, ni grzeje. Nikt więc jej nie obraża. Teraz widzisz różnicę?

Może zadzwoń do niej i powiedz, że ktoś ją obraża?

ps. stwierdzenie, że coś jest "straszne" dodaje mocy słowom "nie podoba mi się" -To chyba należy rozumieć tak, że to coś bardzo-bardzo mi się nie podoba.

;-)

Ja mam inne zdanie na ten temat. Twoja interpretacja jakos mnie nie przkonala.

A ja mam nadzieję, że osoby fotografowane tego nie zobaczą, bo im miło napewno nie będzie

se se se ;)
mam nadzieję, że niedługo pan fotograf dorzuci jakieś nowe zdjęcia na swoją stronę, żeby można było się pośmiać ;)))

Przeciez wiadomo bylo od razu, ze to PROWOKACJA!!!!! a Wy wszyscy daliscie sie "wciagnac w ten klimat" echh.....co tu duzo mowic

eee jaka prowokacja, ten fotograf istnieje naprawdę, takie życie ;)

no tak Cyniku .....ale chodzi mi o to, ze z pewnoscia nie napisal tego sam fotograf ani nikt z jego klientow ! tylko ktos dla zartu podal ten adres, by ozywic forum i zmusic do dyskusji, a przy tym wysmiac ....nie podoba mi sie to, ale jesli ludzie maja przy tym taki ubaw ..to juz ich sprawa

Fajne mi ożywienie dyskusji, dziękuję bardzo....

a przy tym dobrze widac przeciez, ze to byly wiejskie wesela...a tam ludzie inaczej sie bawia niz w miescie, wiem co mowie, bo mam porownanie bedac na tych wystawniejszych, ale i tych zwyczajnych ! zreszta sam wystroj sali mowi sam za siebie! Byc moze i ten fotograf pracuje tylko na weselach na wsi i nie ma porownania

oj wyluzujcie ludzie.. ;-) czasem trzeba pogadać o bzdurach :-)

co by temat nie umarł
Pan fotograf chyba daje papierosy jako rekwizyt wszystkim parom młodym:

image

image

temat predko nie umrze :))))))

tia...

http://img294.imageshack.us/my.php?image=qd00010267tb.jpg

Cyniku, przesadzasz i nudzisz... wszyscy wiedza jak obejrzec zdjęcia- link podany na górze, zajmij sie czymś bardziej konstruktywnym...

Po co je ciągle wklejasz?????
80% tego watku do kłótnie i wyzwiska ???!!!!!!!!!

Jaki to daje obraz przyszłych par młodych ??????

image

image

Hania , cwaniaro wkej swoje zdjecie..... chętnie popatrz na Twoją kiecę.... i odpowiednio ją skomentuję

skad wziąłeś TO zdjęcie ????!!!!

co Cyniku nie radzisz sobie ze wstawianiem zdjęć???!!! Wyluzuj kolego, idz na browar

bo tych zdjęć nie ma na stronie ;)nie wiem czemu ich nie widać, jak się skopuje link to działa ;))))
luzy ludziska. have fun ;)

słuchaj nabijasz sie z ludzi, tak Cie to bawi?????!!!!! Jesteś autorem tych zdjęc co próbujesz wkleić??? Masz prawo do tego????

_____ napisał(a):

> skad wziąłeś TO zdjęcie ????!!!!

jakie dokładnie????

Wracając do tematu rozmowy (tego o zdjęciach), to wszystko fajnie z tymi linkami, ktore wkleila czerwcowa (fabrykazdjec, zbigniewkruk itd.), ale te firmy nie są z Trójmiasta. To chyba oni nie wyjezdzaja poza swoje miasto, nie???
wiec nie rozumiem po co te adresy. zeby zrobic reklame?

nie, myśle, że bardziej by natchnąć rodzimych fotografów :-) swoją drogą super zdjęcia, właśnie takie jak lubię. Szkoda, że nie będę miec zbyt dużo czasu na swój plener ... :-(

Marta jaką reklamę??? komu??? no pomyśl... Zadzwon do tych firm, mysle ze zrobią Ci zdjęcia gdzie będziech chciała, dlaczego uważasz że nie przyjadą do T-miasta???? Jesli zwrócisz koszty transportu??? To czemu nie?

ale jaja;)
a tak na poważnie to nie chciałabym być tą parą młodych;)hihihi

swoją drogą to ja się zetknełam z tymi zdjeciami wcześniej,kiedy szukałam fotografa, dostałam płytkę od pana, który sie reklamuje na tej stronie być moze nie miał jeszce strony wtedy(płytka robi teraz za podkładke pod picie) ale nam się nie spodobały zdjecia, był dość nachalny w mailach, bo chciał sie spotkać, niektóre zdjecia były znośne, ale my chcieliśmy czegoś na wyższym poziomie, o ile dobrze pamietam to z weselnika go wzięłam dawno dawno temu

to bardzo ciekawe belle, pan fotograf błąka sie po forum przyjmuje różne niki i miesza, oj miesza... w sumie niech miesza byle by takiej fuszerki nie odwalał, bo ludzi szkoda

buhahahahahaha ;)

Alice Springs - czekamy na twoje zdjęcia , ciekawe czy też tak parszywie wyglądasz jaki masz charakter.

co za zj....b buhaha

ps. jestes autorem tych zdjęć? bo czymże cie uraziłam tak do żywego???
raptem wkleiłam jedną fotkę -moim zdaniem najlepszą ;-)
nadaje się na twoją wizytówkę....
sajonara bejbe

Co za wstrętna p...a. Wszędzie wtrąca swój wścibski obrzydliwy nochal. Spadaj Alice kangury macać.

Alice olej typa, debil jakiś czepia się do inteligentnej i myslącej dziewczyny, sam spadaj zboczeńcu jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za bajzel na tym forum, ale jakoś mam dziwne wrażenie że to nie dzieje się przypdakowo, mam rację????

ło raaaannnyyyy :)))))

faktycznie zdjęcia conajmniej mało ciekawe. po co te papierosy i w ogóle jakies dziwne przy tym zupełnie nie ładne ujęcia, choc niektóre są nawet znośne, ale te co zostały wklejone to faktycznie kosdzmar i porażka.
Co mają powiedziec ci młodzi co są na zdjęciach dziwię im się że pozwolili na publikację tych zdjęc w internecie.
Znalazłam jeszcze parę "ciekawych" ale nei chce bawic sie w ich wklejanie.
Ale niektóre naprawdę powalają z nóg, można je wyslac do śmiechu warte

Zdejmijcie ten watek bo wszystkim ktorzy sie chociaz troche na fotografowaniu znaja nie moga na to patrzec....
ja sie nie znam a i tak mi sie scyzoryk otwiera....
Temu Panu juz dziekujemy

Dziewczyny!
a moze tak z drugiej strony?? Skoro zdjecia opublikowane sa w internecie, i skoro pary mlode "daly sie sfotografowac" z papierosem,to widocznie nie mialy nic przeciwko temu!! Nie wierzę, że żadna z Was-przyszłych Panien Młodych-nie pali! Może osoby "pozujące" nie wstydzą się swojego nałogu? Nie kryrtykujcie ludzi za to,jak wyglądają i co robią! Nie każdy jest ideałem-warto się nad tym zastanowić! Pozdrawiam wszystkich
-na szczęście już mężatka

no bez przesady, niby Panna Młoda z petem w gębię to jest sztuka?????

ZDJĘCIA! TRAGEDIAAA! FUJ

Ale mi poprawilły humor te zdjecia, a co ciekawsze znalazłam tam nawet kilka znajomych osób.
HIHIHI

Polecam te zdjęcia dla wieśniar i wieśniaków

Cynik, dawaj więcej zdjęć!!! :D

heheh, czuję się wywołany do tablicy :D

image

image

image

image

image

oh! ah! hahahaah

nie znacie się popaprańcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do Admina

bardzo prosze o usuniecie tego watku. zrobil sie on obrazliwy nie tylko dla Fotografa,ktorego miesza sie tam z blotem , ale tez dla Par,ktorych zdjecia tam sa umieszczone.

Re: do Admina

jestem za , już dawno powinien byc usunięty...

buahahaha umarłam ahahaha ... mój maż też.
Gdyby dzieciom rozdac aparaty zrobiłyby one 1000x ciekawsze i b profesjonalne fotki.
Koles chyba nabierał doswiadczenia na zlotach samoobrony i pielgrzymkach organizowanych przez Radio M lol
POzdro

up

Uważam za conajmniej niesmaczne, obrażanie i fotografa i jednocześnie osób uwiecznionych na zdjęciach. Jak się komuś nie podoba to niech nie zatrudnia tego fotografa i po krzyku. A wypisywanie niemalże obelg i wyśmiewanie jest conajmniej niestosowne. Zwłaszcza, że to formu nie do dogo celu służy.
Inną kwiestią jest coś takiego jak prawo autorskie. Zamieszczanie zdjęć bez zgody autora a tym bardziej przedstawionych osób jest poprostu nielegalne. A niesądze, żeby "cynik" i spółka miał takową zgodę.

Jestem za usunięciem tego wątku.

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...