polecam instruktora Pana Kazimierze Kepke
Kilka dni temu zdałam egzamin za prawo jazdy - za PIERWSZYM podejściem :) Bardzo polecam pana instruktora KAZIMIERZA KEPKE. To nie tylko fantastyczny instruktor, ale także przemiły człowiek. Wszystko mi dokładnie tłumaczył i odpowiadał cierpliwie na miliony moich pytań - bo ja to lubię pytać jak czegoś nie jestem pewna :) Pan Kazimierz nie tylko przygotował mnie do egzaminu, ale przede wszystkim nauczył czuć się pewnie jako początkujący kierowca. Rzeczy, które wydawały mi się wcześniej niemożliwe - np. parkowanie równoległe, ‘rękaw’ na placu etc. - obecnie nie sprawiają mi kłopotu :) Pan Kazimierz doskonale oceniał, które aspekty jazdy były dla mnie kłopotliwe i nie odpuszczał mi. Rzucał wyzwania, jednocześnie dodając wiary w siebie - aż się nauczyłam porządnie :) Dla mnie to absolutny mistrz tłumaczenia trudnych rzeczy w prosty sposób!
A oprócz tego, że jazdy z Panem Kazimierzem spełniły swoje zadanie edukacyjne, były to godziny spędzone w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie dziękuję Panu Kazimierzowi!!!
A oprócz tego, że jazdy z Panem Kazimierzem spełniły swoje zadanie edukacyjne, były to godziny spędzone w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie dziękuję Panu Kazimierzowi!!!