polecam kręgarza
W badaniu MRI mam masywną centralnie- lewoboczną przepuklinę L5- S1, wpuklająca się do kanału na 8 mm, uciskającą worek oponowy i korzeń nerwowy, uwypuklenie pierścienia L4- L5. No i na Th 12 też się uwypukla następny problem. Kto to przechodził, wie, co to oznacza. Od bólu w pośladku, udzie i łydce 4- krotnie zasłabłam.Drętwa cała noga, niemożność zajęcia jakiejkolwiek "bezbólowej" pozycji, bez czucia w stopie. Problemy od 6- 7 lat, przy czym od 4 miesięcy ból bez przerwy, z różnym nasileniem. Oczywiste zalecenie operacji. Po jednym spotkaniu z p.Piotrem już samodzielnie chodziłam bez środków przeciwbólowych. Absolutny specjalista. Nic wspólnego z domorosłymi kręgarzami po kursach dla bezrobotnych. Mistrz w fachu. Wiem, że jest mnóstwo osób, którym pomógł, ale chyba zapomniały gdzieś pana Piotra na internecie odnaleźć, by opisać, jak im pomógł. Naprawdę warto spróbować czegoś przed operacją, której skuteczność jest przecież jedynie 50- o procentowa, szczególnie przy takich kilkupoziomowych zmianach. Człowiek ratuje przed operacją. POLECAM!- monika s. - chętnie napszę coś więcej: msym@poczta.onet.pl