Dominika - ocena (1) Po wielu zmaganiach i walce z anoreksją w końcu trafiłam na osobę, która... Dominika Kasia - ocena (1) Na początku byłam sceptycznie nastawiona, jednak po sesjach i wprowadzeniu... Kasia Łukasz - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Pana Rafała. Sesje hipnoterapii były niezwykle... Łukasz
Piotr - ocena (1) Panią Agnieszka znalazłem dzięki naukom Dr Joe Dizpenza, zobaczyłem, że się u... Piotr Piotr - ocena (1) Panią Agnieszka znalazłem dzięki naukom Dr Joe Dizpenza, zobaczyłem, że się u... Piotr Anna - ocena (1) Byłam drugi raz na masażu stóp z refleksologią u Pani Ani. Sympatyczna... Anna Anna - ocena (1) Pan Rafał to fantastyczny specjalista. Pełne zrozumienie i ciepłe podejście... Anna R.T. - ocena (1) Sesje bardzo mi pomogły. Zdecydowanie mogę polecić R.T. Karol - ocena (1) z całego serca dziękuję Ci za troskę, opiekę i zaangażowanie, które okazałaś... Karol Karolina - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam gabinet medycyny naturalnej Hirumedica w którym... Karolina Julia - ocena (1) Gorąco polecam. Pan Rafał to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu Julia Adam Wonia - ocena (1) Z całego serca polecam hipnoterapię u Pani Jolanty. Po ponad roku terapii... Adam Wonia Magdalena - ocena (1) Hipnoterapia była dla mnie niesamowitym doświadczeniem, które pomogło mi... Magdalena M.K. - ocena (1) Bardzo polecam sesje holistyczną u Pani Agnieszki w Quick Therapy Poland M.K. Luca - ocena (1) Bardzo polecam panią Hannę. Pomogła mi ona w opanowaniu dolegliwości... Luca Martucha - ocena (1) Najlepszy !!!Alka jako fizjoterapeutę znam od lat trenując jeszcze w Kadrze... Martucha Grzegorz - ocena (1) Pan Rafał pomógł mi w walce z nałogiem alkoholizmu. Ogromne wsparcie,... Grzegorz Jaroslaw Stefaniak - ocena (1) Bardzo słaba obsługa, brak reakcji na maile i niedotrzymywanie terminow... Jaroslaw Stefaniak Jurek - ocena (1) Z problemem alkoholowym mierzyłem się od lat. Wiele razy próbowałem przestać... Jurek Jadwiga - ocena (1) Wizyta dwa tygodnie temu. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z badania... Jadwiga