Natalia - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anie:) podczas sesji można poczuć się bezpiecznie.... Natalia Teresa D. - ocena (1) Polecam bardzo drogę do odzyskania swojego zdrowia medycyną niekonwencjonalną... Teresa D. Kasia - ocena (1) Jestem zaskoczona, jakiej ulgi doświadczyłam po sesji. Do Pani Ani zgłosiłam... Kasia
Łukasz - ocena (1) Potwierdzam skuteczność terapii, prowadzonej przez profesjonalną i życzliwą... Łukasz Jolanta K - ocena (1) Dr Aleksander Bielecki D.O. to prawdziwy ekspert w swojej dziedzinie łączy... Jolanta K Iga - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Rafała jako psychologa. Już od pierwszego spotkania... Iga Maria Socke - ocena (2) Z calego serca polecam Pana Jaroslawa. Wykonuje zabiegi z zaangazowaniem,... Maria Socke Danuta Sz. - ocena (2) Serdecznie polecam zabiegi u pana Jarosława Wróblewskiego w Hirumedice.... Danuta Sz. Halina - ocena (1) Każdemu polecam oczyszczanie organizmu z robactwa i toksyn . Po takiej... Halina Aleksander - ocena (1) Gorąco polecam !!! Aleksander Magdalena - ocena (1) Pan Rafał to bardzo profesjonalny i zaangażowany psycholog. Pomógł mi w walce... Magdalena Asia - ocena (1) Moje dziecko zostało skonsultowane na najwyższym poziomie. Wyjaśniono mi... Asia Renata Lica - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, pomaga nawet w niezwykle trudnych... Renata Lica Anita - ocena (1) Bez bólu, nowe życie Anita Anita - ocena (1) Wyszłam bez bólu Anita Tymoteusz - ocena (1) Gorąco polecam. Pan Rafał bardzo mi pomógł. Długo walczyłem ze swoimi lękami... Tymoteusz Nika - ocena (1) Może i pomagają te zabiegi innym,ale mężowi nie pomogły a wręcz zaszkodziły.... Nika Roman - ocena (1) Nigdy więcej!!!! Efektem masażu złamane żebro .pogotowie ,sor ,itd Roman Gabriel S - ocena (1) Pan Rafał to świetny hipnoterapeuta. Ma bardzo spokojne podejście i potrafi... Gabriel S Maciej - ocena (1) Najlepsze rezultaty jakich kiedykolwiek doświadczyłem z masażu. Maciej