Beata - ocena (1) Znam Panią Ulę od 25 lat. Jeździmy do gabinetu z całą rodziną, zawsze wtedy... Beata Adam Wonia - ocena (2) Z całego serca polecam hipnoterapię u Pani Jolanty. Po ponad roku terapii... Adam Wonia Mateusz - ocena (2) Trafiłem do Pana Rafała z problemem agresji i impulsywności. Dzięki terapii... Mateusz
Kacper - ocena (2) Dzięki Rafałowi po wielu latach udało mi się przełamać lęk społeczny.... Kacper Ewelina - ocena (2) Terapia była dla mnie nie tylko pomocą, ale też inspiracją do dalszego... Ewelina Julia - ocena (2) Na terapii czułam się swobodnie i bezpiecznie. Pan Rafał stworzył przestrzeń,... Julia Asia- 48 lat - ocena (1) Szczerze polecam sesje hipnotyczne z panią Jolą. Jest przemiłą, ciepłą osobą... Asia- 48 lat Wiktoria - ocena (1) Każda wizyta u Pana Rafała dawała mi nadzieję i siłę. Jestem wdzięczna za... Wiktoria Dorota - ocena (1) Pan Aleksander Bielecki to wspaniały człowiek pełen empatii. Pojechałam do... Dorota Iwona - ocena (1) Kompetentny człowiek. Faktycznie te techniki które stosuje działają, bo... Iwona Alicja - ocena (1) Dr Aleksander Biekecki to człowiek o niezwykłej empatii i ogromnym sercu.... Alicja Gabriel - ocena (1) Dzięki spotkaniom z Panem Rafałem nauczyłem się radzić sobie ze stresem i nie... Gabriel Olaf - ocena (1) Pan Rafał jest terapeutą, który daje poczucie bezpieczeństwa i zrozumienia.... Olaf Magdalena - ocena (2) Pan Rafał to bardzo profesjonalny i zaangażowany psycholog. Pomógł mi w walce... Magdalena Patryk - ocena (1) Byłem u Pana Rafała na sesji hipnoterapii i muszę przyznać, że to świetny... Patryk Agnieszka - ocena (1) Oxyclinica to miejsce, które zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Z... Agnieszka Jan - ocena (1) Pan Rafał jest świetnym hipnoterapeutą profesjonalny, cierpliwy i bardzo... Jan JK - ocena (1) Po zakończeniu inwazyjnego leczenia onkologicznego (chemia, radioterapia,... JK jurek - ocena (1) Minęło kilka lat i Jest OK. Nie miałem nawrotu, którego się obawiałem. Wybór... jurek Aleksander - ocena (1) serdecznie polecam Pana Rafała. Świetny specjalista Aleksander