Adam Wonia - ocena
Z całego serca polecam hipnoterapię u Pani Jolanty. Po ponad roku terapii zauważyłem ogromną zmianę w swoim życiu. Nie mogę powiedzieć, że rozwiązałem wszystkie swoje problemy, ale na pewno odnalazłem właściwą drogę do bycia szczęśliwym. Pamiętam pierwszą wizytę u Pani Jolanty byłem wtedy bardzo zlęknionym i niepewnym chłopakiem. Od początku naszych spotkań otrzymywałem dużo zrozumienia, ciepła i wsparcia, za co jestem bardzo wdzięczny. Pani Jolanta jest cierpliwa i potrafi uważnie słuchać miała we mnie więcej wiary od początku, niż ja sam kiedykolwiek wcześniej.
Po ponad roku sesji zauważyłem, że czuję się w życiu znacznie pewniej i mam lepsze zrozumienie tego, co pojawia mi się w głowie. Uwolniliśmy wiele emocji, które towarzyszyły mi od dzieciństwa i dojrzewania, a których wcześniej nie rozumiałem. Sam jestem w szoku, jak bardzo zmieniło się moje życie przez ten czas i jak bardzo ja się zmieniłem. Podsumowując, bardzo polecam współpracę. Jeśli ktoś ma wątpliwości, to uważam, że warto przyjść na sesję i zobaczyć, jakie mogą być efekty. Serdecznie pozdrawiam.
Po ponad roku sesji zauważyłem, że czuję się w życiu znacznie pewniej i mam lepsze zrozumienie tego, co pojawia mi się w głowie. Uwolniliśmy wiele emocji, które towarzyszyły mi od dzieciństwa i dojrzewania, a których wcześniej nie rozumiałem. Sam jestem w szoku, jak bardzo zmieniło się moje życie przez ten czas i jak bardzo ja się zmieniłem. Podsumowując, bardzo polecam współpracę. Jeśli ktoś ma wątpliwości, to uważam, że warto przyjść na sesję i zobaczyć, jakie mogą być efekty. Serdecznie pozdrawiam.