Małgorzata - ocena (1) Do Pani Doroty trafiłam po silnym ataku kamicy żółciowej. Ból był ogromny,... Małgorzata Matt - ocena (1) Bardzo profesjonalnie , czytanie ze stop i stawianie trafnych diagnoz w... Matt W - ocena (2) Pan Jarosław jest osobą bardzo kompetentną i profesjonalną. Już po pierwszej... W
Kamil Ślączka - ocena (1) Serdecznie polecam i jednocześnie dziękuję za wsparcie i okazaną pomoc w... Kamil Ślączka Daniel S - ocena (1) Dzięki pomocy i wsparciu Pana Rafała dzisiaj mija równy rok odkąd nie pije.... Daniel S Hanna - ocena (1) Wielki szacunek i podziw,Pani stawia pijawki skutecznie lecząc a Pan również... Hanna Paula - ocena (1) najlepszy specjalista, gdyby nie jego pomoc, nie wiem jak sama bym się... Paula Monika - ocena (1) Gorąco polecam Pana Rafała. jeździłam z córką do kilku psychologów i żaden z... Monika Karol - ocena (1) gorąco polecam Pana Rafała Karol Jarosław - ocena (2) Od ponad dwóch miesięcy korzystam z pomocy Hirumedica. Choruję od lat na... Jarosław Tina - ocena (1) Cieszę się, że trafiłam na Pana Rafała. Najlepszy psycholog. Bardzo mi pomógł. Tina Felka - ocena (1) Kapsuła spełnia oczekiwania szczególnie osób chorych szukających prosto... Felka Felka - ocena (1) Kapsuła spełnia oczekiwania szczególnie osób chorych szukających prosto... Felka Iwona - ocena (2) Miejsce wspaniałe pod kątem doboczynnego działania dla organizmu, jednak... Iwona Monika P - ocena (1) Chodzę do Pana Rafała już od jakiegoś czasu. Najpierw walczyłam z nerwicą a... Monika P Jacek - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Jacek Barbara , Ela - ocena (1) Niesamowici specjaliści zarówna od strony masażu jak i pijawki które robią... Barbara , Ela M. Rożycki - ocena (1) Zdecydowanie daję najwyższą ocenę !!! M. Rożycki Magda - ocena (1) Sesje hipnozy u Rafała Sakowskiego były dla mnie przełomowe. Pomógł mi uporać... Magda Marzena - ocena (1) wszystko w jak najlepszym porządku, Polecam. Świetny specjalista Marzena