Natalia S - ocena (1) Świetny specjalista. Pan Rafał bardzo pomógł mojej córce wyjść z anoreksji... Natalia S Grzesiek - ocena (1) Polecam!! Pan Rafał bardzo mi pomógł. Świetny specjalista Grzesiek Klaudia Sadłowska - ocena (1) Gorąco polecam terapię H.I.T.T u Pani Jolanty. Dzięki niej zrozumiałam siebie... Klaudia Sadłowska
C. Milik - ocena (1) Pan Rafał bardzo pomógł mi w walce z depresją i innymi zaburzeniami... C. Milik Joanna - ocena (1) Byłam u pana Rafała na terapii trzy razy. Nie spodziewałam się, że w tak... Joanna Paweł Łangowski - ocena (1) Pani Jolanta Drobek to bardzo profesonalny hipnoterapeuta. Dzięki współpracy... Paweł Łangowski Nadia - ocena (1) Pan Rafał jest nie tylko hipnoterapeutą, ale również empatycznym i... Nadia Maja - ocena (1) Polecam terapię metodą H.I.T.T. prowadzoną przez Panią Jolę. Wspaniałe... Maja Ania - ocena (1) Z całego serca polecam pana Damiana jak i panią Agnieszkę. Wspaniała... Ania Roman - ocena (1) Wrażenia bardzo pozytywne. Chodzę do p. Doroty już od kilku miesięcy. Reakcje... Roman Aggie - ocena (1) Po wpłacie za kremy nie dostałam żadnego potwierdzenia, ani przesyłki, nikt... Aggie Dorota - ocena (1) Wspaniała energia i nieoceniona pomoc w tak trudnym i pędzącym bez ustanku... Dorota Asia - ocena (1) Super, bardzo jestem zadowolona z techniki Bierna. Asia Edyta - ocena (1) Trafiliśmy do dr. Bieleckiego po ponad rocznym szukaniu przyczyny wystąpienia... Edyta Wioleta - ocena (1) Terapia przyniosła mi niezwykłe korzyści, a gdybym miała wybierać ponownie,... Wioleta Alex - ocena (1) Sesje bardzo mi pomogły, polecam serdecznie Alex Ewi - ocena (1) Odbyłam kilka sesji i bardzo mi to pomogło zrozumieć wiele rzeczy i zacząć... Ewi Marta - ocena (1) Mogę tylko polecić! Pani Bożenka ma świetnie dopracowany program... Marta Dagmara - ocena (1) korzystam regularnie z komory hiperbarycznej w Sopocie przy ul.... Dagmara MaciejKa - ocena (2) Bardzo profesjonalny gabinet. Wszystko czyste i sterylne. Pełna informacja... MaciejKa