Wioleta - ocena (1) Terapia przyniosła mi niezwykłe korzyści, a gdybym miała wybierać ponownie,... Wioleta Alex - ocena (1) Sesje bardzo mi pomogły, polecam serdecznie Alex Ewi - ocena (1) Odbyłam kilka sesji i bardzo mi to pomogło zrozumieć wiele rzeczy i zacząć... Ewi
Marta - ocena (1) Mogę tylko polecić! Pani Bożenka ma świetnie dopracowany program... Marta Dagmara - ocena (1) korzystam regularnie z komory hiperbarycznej w Sopocie przy ul.... Dagmara MaciejKa - ocena (2) Bardzo profesjonalny gabinet. Wszystko czyste i sterylne. Pełna informacja... MaciejKa Violetta - ocena (1) Niestety nie polecam przez dwa i pół tygodnia czekam na opłacone zamówienie i... Violetta Zdzisław - ocena (2) Dziękuję bardzo za fachową pomoc. Szczególne podziękowania dla Pana... Zdzisław Aniela Śmiełowska - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z efektów ok. trzymiesięcznych zabiegów... Aniela Śmiełowska Zuza - ocena (1) Korzystam z pomocy Pana Damiana od lat, serdecznie polecam. Jest wspaniałym... Zuza Jan - ocena (1) Odwiedziłem gabinet dość dawno temu. Budził moje mieszane uczucia. Pani... Jan Wal.De. - ocena (1) Panie Rafale, dziękuję. Pełne uznanie dla tego człowieka i co robi, życiowa... Wal.De. Tere22 - ocena (1) Pan Rafał pomógł mi w życiowym problemie z którym zmagałam się od lat.... Tere22 WojciechDd - ocena (1) Polecam usługi Pana Rafała, jest niesamowitym człowiekiem i fachowcem w... WojciechDd Marzena - ocena (1) Terapia bardzo ale to bardzo skuteczna. Moje problemy które były to już... Marzena Marzena - ocena (1) Zakończyłam właśnie terapię u Pana Rafała Sakowskiego. Mimo, że cena wysoka... Marzena Jola - ocena (1) Jestem pacjentem onkologicznym, zmagającym się ze skutkami ubocznymi po... Jola Jolka - ocena (1) Jestem pacjentem onkologicznym, zmagającym się ze skutkami ubocznymi po... Jolka Alicja - ocena (1) Czterolatkowi wyprostował przegrodę nosową. Alicja Zadowolona klientka - ocena (1) Najlepsza hipnoza jaką miałam. Będę polecać. Dzięki Zadowolona klientka