Piotr - ocena (2) Od 15 lat borykam się z bólem kręgosłupa. Przez przypadek trafiłem do Pana... Piotr Michał - ocena (1) Utoppia Medycyna Alternatywna to miejsce, które zmieniło moje podejście do... Michał Mateusz - ocena (1) Podobnie jak inni, ja również polecam Mateusz
Piotr - ocena (1) Pan Rafał pomógł mojej córce w walce z bulimią. Było już naprawdę bardzo źle,... Piotr Iwona - ocena (2) Od trzech tygodni chodzę na pijawki, które pomogły mi jak żaden lekarz na... Iwona Jakub - ocena (1) W pełni zasłużone 6 gwiazdek dla Pana Rafała :) Jakub Johnny - ocena (1) Pani Kamila to kobieta , która wybawila mnie od ogromnych bóli kręgosłupa.... Johnny Violkafasolka - ocena (1) Bardzo się cieszę, że moje życiowe ścieżki zaprowadziły mnie do Pani Kamili.... Violkafasolka Wiktoria - ocena (1) Bez pomocy Pana Rafała nigdy bym sobie nie poradziła z depresją. Dziękuje :)... Wiktoria Jola K. - ocena (1) Do dra Aleksandra Bieleckiego D.O., trafiłam po inwazyjnym leczeniu... Jola K. Szymon Pi.. - ocena (1) pomoc, wsparcie, wyrozumiałość, cierpliwość. tak właśnie mogę ocenić Pana Rafała Szymon Pi.. Wiktoria - ocena (1) Polecam. U Pana Rafała byłam już na kilku wizytach. Efekty są od razu... Wiktoria Tymoteusz - ocena (1) Polecam serdecznie Tymoteusz Martyna - ocena (1) Gorąco polecam !! Martyna TathianaSmithh - ocena (1) Pierwsza wizyta. Właśnie wyszłam z gabinetu i jestem w szoku, bo w końcu... TathianaSmithh Grażyna - ocena (2) Pan Jarosław, dyplomowany naturoterapeuta z ogromną wiedzą. Jestem bardzo... Grażyna Renata B. - ocena (1) Polecam z całego serca. Korzystam od lat z usług p.Damiana. Naprawdę działa... Renata B. Maria - ocena (1) Wiedza i doświadczenie jakie posiadają panowie w tej placówce jest ogromna.... Maria Bogusia Pawlowska - ocena (1) Wspaniała serdeczna osoba.Pozytywna energia.10 lat znajomości.Ciesze się że... Bogusia Pawlowska Katarzyna - ocena (1) Panią Dorotę poznałam z polecenia mojej córki. Kiedy weszłam do gabinetu Pani... Katarzyna