Anita - ocena (1) Znaleźliśmy źródło problemu. Zrozumiałam wiele spraw. Moja jakość życia... Anita Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, rozwiązaliśmy mój problem,który trapił mnie od lat.... Jakub Kasia - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc, mój problem zniknął. Naprawdę polecam Kasia
Piotr - ocena (1) Naprawdę działa. Polecam Piotr Vandenh - opinia (1) Przez dwa lata leczenie w POZ. Stan zdrowia coraz gorszy. 3x Testy... Vandenh Jadwiga Kardas. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, Pani która robi akupunkturę oraz masaż, jest wspaniałą... Jadwiga Kardas. Gosia - opinia (1) Pani Dorota jest bardzo profesjonalnym refleksologiem - ogromna wiedza w tej... Gosia Małgorzata - opinia (1) SM jest chorobą, która zdaniem lekarzy posiada nieznaną etiologię. Można... Małgorzata Jolanta - opinia (2) p. Jarosław Wróblewski, dyplomowany hirudoterapeuta, wykonał zabieg... Jolanta Michał - opinia (1) Świetna terapia wiele zmieniła i bardzo dużo mi pomogła w moim życiu. Jestem... Michał Ania - opinia (1) Pani Dorota jest bardzo profesjonalna, jej masaż pomógł mi nie raz. Na... Ania Łukasz - opinia (1) Terapeuta jest fantastyczny! Ogromna pomoc dziękuje i polecam Łukasz Hubert - opinia (1) Coś świetnego terapia hipnoza jest po prostu rewelacyjna! Pan Rafał jest... Hubert Hubert - opinia (1) Z Panią Jolantą pracuje nad sobą od dwóch lat. Od tego czasu dużo w moim... Hubert Katarzyna - opinia (1) Pani Jolanta pomogłaby mi kilkukrotnie na przestrzeni lat z różnymi sprawami.... Katarzyna Piotr - opinia (1) Jestem zaprzyjaźniony z gabinetem od wielu lat. Kiedy wszyscy lekarze... Piotr Tomasz - opinia (1) Sukcesywnie małymi kroczkami do przodu terapia bardzo mi pomogła to coś... Tomasz Filip - opinia (1) Ciekawy fachowiec zna się na człowieku i jego emocjach potrafił mi pomóc! Filip Marcel - opinia (1) Bardzo dobry specjalista zna się i ma ogromną wiedzę mi i mojemu bratu bardzo... Marcel Darek - opinia (1) Mogę śmiało powiedzieć że jestem zadowolony i spełniony po terapii bardzo... Darek