polecam od nich neta

Wpisuje tu komentarz poniewaz sam szukam obecnie alternatywy dla UPC gdyz przeprowadzam sie w miejsce gdzie upc nie ma swoich kabli. Z UPC umowe mam od ponad 5 lat ale bralem od nich tylko net. Jestem wymagajacym "internauta" poniewaz codziennie pracuje zdalnie i mam slabe nerwy oraz nie naleze do cierpliwych ludzi. Szybkosc i bezawaryjnosc lacza to dla mnie podstawa egzystencji:) Fakt - zawyzaja transfery, fakt - nie informuja w zaden sposob stalych klientow o promocjach albo promocji w ogole dla nich nie ma. Samo lacze smiga wysmienicie, jest stabilne ale jak napisalem wczesniej troche zawyzone transfery w ich ofercie. Jesli chodzi o obsluge klienta nie mialem wiekszych problemow. Fakt mialem 2 razy modem ktory po roku uzytkowania sie restartowal... zadzwonilem - wymienili. Mialem problemy z gubieniem sygnalu (mieszkam w starej kamienicy), bylo od nich 2 kolesi, jeden byl ewidetnie podnajmowanym instalatorem i poprostu wymienil mi modem, po paru dniach problem wrocil, a wiec przyslali bezposredniego specjaliste ktory przez niemal godzine sprawdzil skretki oraz skrzynke; Szczerze polecam od nich neta!! Cos nie dziala dzwon, a nie nie narzekaj pod nosem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polecam od nich neta

ATy pewno jestes pracownkiem UPC .Nie pisz bzdur !!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: polecam od nich neta

Ma koleś rację. UPC jest najmniej awaryjnym dostawcą internetu na rynku. Łącza mają "marketingowe" ale często jest tak, że ludzie korzystają z WiFi w domu, a nie każdy router dźwignie 60megowe łącze. Ja, żeby mieć solidne Wifi w domu i w firmie musiałem kupić NetGear`y za prawie 400zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0