Re: gdzie najwiekszy wybór wózków ?
Ja także nie lubię Akpolu uważam, że jest niestety nie przyjazny matkom z dziećmi w wózkach co w sklepie z taką branżą nie powinno mieć w ogóle miejsca.
Kiedyś chodziłam do tego sklepu najczęściej wracając ze spaceru (ponieważ mieszkam na Morenie więc miałam blisko) po środki higieniczne, byłam z córką w wózku.
Panie ekspedientki tak na mnie wpadły,że miałam szczelność wejść do sklepu z wózkiem, że w pięty mi poszło:( Stwierdziły,że nie mają miejsca żeby chodzić po sklepie z wózkiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia wózka przed sklepem ponieważ wózki kradną na potęgę czytałam gdzieś ostatnio że robi się z tego bardzo dochodowy biznes:(
Więcej do Akpolu nie poszłam. Robię zakupy wszędzie tam,gdzie nie mają takich problemów.
Na pewno wiele z Was stwierdzi że powinnam przynajmniej zostawić wózek przy kasach ale robić zakupy z dzieckiem na rękach też nie należy do przyjemności zarówno dla dziecka jak i dla matki.
Także zdecydowanie polecam robić tam zakupy bez dzieci albo przynajmniej z osobami towarzyszącymi, pod których opieką można zostawić swoje pociechy:)
Przepraszam,że niezupełnie na temat ale nie mogłam się powstrzymać:)
1
0