polecam :)

Temat dostępny też na forum: Plus Bis Taxi
Firmę odkryliśmy przez przypadek w Andrzejki. Grupą pięciu osób trzeba było wrócić do Gdyni Wzgórze z Rumi. Zamówiliśmy większe autko, za kurs zapłaciliśmy (o 3 rano) 45 PLN za 5 osób, w trakcie odstawiając jedną osobę na Chylonię! Również znacznie taniej kursowałam nocą z Sopotu do centrum Gdyni (28 PLN).
Teraz, jeśli chodzi o przejazdy strefowe - na pewno tylko taxi Plus-Bis, zwłaszcza, że przewozy bezstrefowe realizowane są od Gdańska do Redy.
Mam nadzieję, że firma utrzyma konkurencyjny poziom cen :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: polecam :)

Ten super reklamowy post napisał prezes TAXI BIS cos tam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgodze się ze reklamowy
To są buntownicy z City Plus
Podobno panowały tam twarde zasady które im się nie podobały
teraz się podszywają pod city lus taxi
podobne koguty
podobne oznaczenia

Raz jechałem z nimi stary zmęczony mercedes śmierdzący fajami
hmmmm

wg mnie jakosć ich usług pozostawia wiele do życzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziwne,w poprzedniej opinii miałeś na imię Michał- PAMIĘTAJ,ŻE MAMY TWÓJ NUMER IP przy opinii. Nie wychwalaj tak tej swojej super korporacji. Napisz prawdę w jaki sposób zrobiliście ze zrzeszenia taxi swoją spółkę zoo.Wieczni szefowie = te niby twarde zasady??? Kto do kogo się upodabnia? My pierwsi jeździliśmy bez stref. Napisz może czy jeździcie jadąc do Wejherowa z Gdyni (nie z Redy) bez strefy również po Wejherowie albo czy jadąc z Gdyni do Gdańska nie wrzucacie powrotu mijając tablice Gdańsk,bo jedziecie tylko DO Gdańska czyli do tablicy Gdańsk. Szkoda gadać. Klienci sami zweryfikują.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pisałem tu o CITY PLUS Gdynia. To do "niby Michała"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0