Wszyscy narzekają, że tam strasznie drogo i niemiła obsługa i duże kolejki. Dobrze, że sama sprawdziłam jaka jest prawda. Po pierwsze okazuje się, że można i trzeba korzystać z promocji. Ja kupiłam bilet wstępu na 3h za 19zł na groupon.pl Rodzice mają wstep darmowy więc pojechaliśmy z męzem i babcią maleństwa. Wszyscy doskonale się bawili. Dodatkowo w listopadzie obowiązywała promocja na 2 przejazdy kolejką lub samochodzikami ( z czego oczywiście również skorzystaliśmy.) Normalna opłata to 4zł co jest napisane przy wejściu. Byliśmy tam we wtorek o 11.00 i na sali bylo tylko kilkoro dzieci z opiekunami. Kto pracuje może wziac przeciez 1 dzień urlopu. Nikt sobie nie przeszkadzał, nasze dziecko było zachwycone, my również. Atrakcji jest tyle, że 3h niepostrzeżenie minęły. Kolejek przy kasie nie było, byliśmy sami w holu, Pan z obsługi bardzo miły, uśmiechnięty, pomocny. Wybraliśmy specjalnie porę po drugim śniadaniu bo wszyscy byliśmy najedzeni i pełni energii. Ceny w restauracji jak w każdej innej knajpie w trójmieście. Wypiliśmy kawkę i herbatkę, zjedliśmy goferki i tyle. Czekamy na kolejna promocję i znowu pójdziemy bo takich miejsc jest mało.