polecam

Tak czytam te komentarze i zastanawiam sie dlaczego ludzie tak szybko skacza do oczu bo ich kotek ma grzybice a pies nie zostal od razu przyjety..zeby tylko takie problemy ze schroniskami byly to bylabym szczesliwa. Zobaczcie co sie dzieje w Dyminach, psy masowo zabijane na utylizacje (zawsze extra premia do pensji), zaglodzone psy w chojnicach etc..takich przypadkow znajde wiele. Ja bym chciala zeby moj kotek mial tylko grzybice, lepsze to niz rak! z tego sie w kazdym badz razie wychodzi. Co miala ta weterynarz powiedziec? Chyba decydujac sie na zwierzaka, zdajemy sobie sprawe z tego, ze to kolejna inwestycja w naszym zyciu. Jak mnie zwierze wzrusza to w dupie mam czy zdrowe czy chore, po prostu biore, bo chce pomoc... Schronisko stara sie, a to juz wiele. Za to, ze calujecie klamke o 17 podziekujcie narodowi polskiemu. Od kiedy to zatrudniajac 2-3 osoby na cale schronsko mozna oczekiwac stalej 24h opieki. CZLOWIEK nawet chocby padal w srodku nocy to ma problem aby ambulans zamowic a co dopiero do zwierzat. W polsce nie istnieja ambulanse dla psow. W innych krajach (holandia) tak. POLECAM PROMYKA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re:nie polecam

A moze tak ktos zajrzy teraz do schroniska Promyk i zobaczy,gdzie podzialy sie koty???Warto tym sie zainteresowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Re:nie polecam

Dla pani wiadomości koty są w dwóch kociarniach w pawilonie ponieważ jest mróz nie mogą przebywać na zewnątrz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Re:do pani Izy

Moze pani najpierw sama sie dowie, zanim zacznie wyreczac sie innymi, bo moze sie pani osmieszyc... szczegolnie mysla zeby zima koty trzymac na zewnatrz.
Koty sa w kociarni, zeby im zimno nie bylo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Re:nie polecam

..No ja w "kryminalnych" nie pracuje ale logiczne wydaje sie, ze zima dla kota to trudny okres i tak jak pisano przemieszczone zostaly w odpowiednie miejsce. Z tego co widze na stronie to sa w dalszym ciagu do adopcji, wiec gdzies musza byc...no chyba ze po zimie schronisko specjalnie "rozmnaza" koty aby taka adopcje umozliwic...
..sprawe uznaje za zamknieta ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0