polecam!

świetna szkoła. warto do niej iść. nauczyciele i trenerzy są naprawdę w porządku. gimnazjum nr 4 jest dobrze wyposażone. ma halę sportową. polecam. to dobry wybór.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam

Właśnie kończę te szkołę . Polecam, nauczyciele świetni, super budynek i sala gimnastyczna. Największą wadą jest szacowna pani dyrektor, o której można powiedzieć, że jest no... nienormalna! Ubiera się jak moja siedemdziesięcioletnia ciotka, i zabrania uczniom nosić kolorowych ubrań... żenada... zawsze się mnie czepia, a uwierzcie mi ubieram się stosownie jak na nastolatkę ;/ TO ŻE ONA JEST STARA TO NIE ZNACZY, ŻE MY TEZ MAMY SIĘ UBIERAĆ JAK ZAKONNICE ;/ ale szkoła super ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam

Przez polozenie strasznie duzo polmozgow i tepakow. Ktos zdolny nie bedzie mial warunkow do nauki jesli nie trafi do klasy A albo B, bo zryte lby nie daja prowazic lekcji albo przez nich nie slyszysz. Nie wolno wychodzic ze szkoly na przerwach, troche sie czulam jak w wiezieniu. Dyrka wprowadza napieta atmosfere, prowadzi szkole jak sprzed 20 lat, sie zachowuje jak krolowa/tyranka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1