Szkoła Podstawowa nr 52

Szkoły podstawowe

Gdynia, Stefana Okrzei 6

Marzena - opinia (1) Szkoła jest bardzo dobrze przygotowana dla dzieci młodszych jak i starszych... Marzena Mm - opinia (1) W szkole pracują wspaniali, zaangażowani nauczyciele. Program zajęć... Mm Dobrze że to przeszłość (2) Kilka miesięcy temu skończyłam tę szkołę i wreszcie odetchnęłam z ulgą.... Abc
zdecydowanie odradzam - najgorsza szkoła (5) nauczycielka od polskiego- taka szara myszka co stoi w kącie i nie potrafi... xyz Zdecydowanie polecam Gimnazjum nr 4 w Gdyni!!! (1) Jestem absolwentką Gimnazjum nr 4 w Gdyni.Niedawno ukończyłam to gimnazjum... absolwentka Polecam każdemu kto chce się uczyć, a przy okazji rozwijać swoje pasje! (1) Szkołę ukończyłem rok temu. Chodziłem do klasy artystycznej. Oprócz... Maciej - absolwent Miejsce, gdzie spełniają się marzenia. (1) Najbardziej zaangażowani ludzie na świecie. Praktycznie u każdego nauczyciela... Zachwycona absolwentka Tam spełniają się marzenia (1) Jestem absolwentką tego gimnazjum i z ręką na sercu mogę powiedzieć że były... Artysta Po co... (3) Po co wogóle opisywać, jest to jedna z najlepszych szkół w Trójmieście, w... Kasztan - MKW najlepsza szkoła pod słońcem!!!! (1) Jestem na pierwszym roku nauczania w tej szkole. Uczęszczam do klasy... uczennica 😉 Polecam (1) Poziom nauczania na dużym poziomie.Grono Pedagogiczne jest bardzo otwarte dla... mama ucznia Polecam!! (1) Najlepsza 3 lata mojego życia , mnóstwo wyjazdów za granice , świetna zabawa... teefbe polecam! (3) świetna szkoła. warto do niej iść. nauczyciele i trenerzy są naprawdę w... takajedna Kamila - opinia (1) świetna szkoła. wspaniali ludzie, szczególnie w klasie teatralnej 2006/2009 Kamila pain - opinia (1) Szkoła jest świetna, za nie którymi nauczycielami nie przepadam, ale to chyba... pain najlepsze gim w gdyni (1) W tym roku odeszlam z tej szkoly. Sa tam niektorzy fajni nuaczyciele. mialam... Ania 3h slawek87 - opinia (1) Choć skończyłem tą szkołę 4 lata wspominam ją bardzo miło.Fajna... slawek87 ;-) (1) ;) ...