polecam
Jestem stałą klientką jednej ze stylistek w BS, która kiedyś pracowała w Alternative (jak chyba cała obecna ekipa:)). Chodziłam do A dla niej ale także dla klimatu, atmosfery, dobrej jakości kosmetyków jakimi wykonywano usługę, więc kiedy dowiedziałam się, że salon na Rajskiej zamykają nie bardzo wiedziałam co dalej. Ale stwierdziłam, że pójdę za nią gdziekolwiek nawet do Office Island we Wrzeszczu :) Tymczasem okazało się, że mogę ją znaleźć BS, a ten salon to creme de la creme dawnego Alternativa plus zupełnie nowa jakość. Świetni styliści , dobre kosmetyki i przyciągająca atmosfera a wszystko za mniejszą niż kiedyś w A cenę.
Mam włosy określane jako średnie i wiem, że chociaż ich dużo można je zrobić byle jak w 50 min. W BS poświęcono mi 1,5 h użyto dobrej jakości kosmetyków do stylizacji a cięcie chociaż to nie była żadna metamorfoza tylko odświeżenie - perfekcyjne i wypracowane. Z czystym sercem polecam! Także tym, którzy nie chodzili do A w obawie przed wysokimi cenami. :)
Mam włosy określane jako średnie i wiem, że chociaż ich dużo można je zrobić byle jak w 50 min. W BS poświęcono mi 1,5 h użyto dobrej jakości kosmetyków do stylizacji a cięcie chociaż to nie była żadna metamorfoza tylko odświeżenie - perfekcyjne i wypracowane. Z czystym sercem polecam! Także tym, którzy nie chodzili do A w obawie przed wysokimi cenami. :)