polecam
1,5 roku temu powiekszalam u Pani dr.piersi i jestem bardzo zadowolona. Piersi są idealne, brodawki równe, a blizny niewidoczne. Dodam jeszcze drogie Panie, że jak czytam opinie o dr.Skwiercz to bawią mnie negatywne opinie, w których ewidentnie widać, że pacjentki nie stosowaly zaleceń Pani dr. Każda kobieta ma jedną pierś większą a druga mniejszą i to, ze wlozymy sobie implant nie zmieni tego faktu. Jeśli chodzi o brodawki to po zabiegu same musimy je nastawic, skora musi odpowiednio się naciągnąć, jeśli chodzi o blizny to wszystko zależy od organizmu i od tego, czy odpowiednio stosujemy się do zaleceń "nic nie robienia", a to czy po operacji implant jest wyczuwalny, czy też nie zależy od ilości tkanki tłuszczowej w piersi, no i oczywiście trzeba po jakimś czasie zacząć uczęszczać na basen, by piersi się ujedrnily, odpowiednio ulozyly,opadły. Dopiero po roku piersi sa idealnie ulozone, jakby byly Nasze "od urodzenia".Dlatego drogie Panie bawia mnie pretensjonalne komentarze. Zdecydowanie polecam, ale proszę pamiętać, że to nie tylko od dr.zalezy jak piersi będą wyglądały tylko od nas bo po operacji trzeba stosować się do zaleceń a nie ze mam zrobione piersi i nic juz nie muszę.