Zaneta - ocena (1) Jestem po operacji zmniejszenia biustu przez dok.Kondej.Od samego początku... Zaneta Monika - ocena (1) Dziękuję za piękną pracę dr Kondej, nad plastyką biustu. Zabieg odbył się w... Monika Joanna - ocena (1) Około dwa miesiące temu miałam przeprowadzoną odwrócona plastykę powiek z... Joanna
Wioletta - ocena (1) Jestem pacjentką doktora od ponad roku. Doktor Zdzitowiecki wykonał operację... Wioletta Barbara Mickiewicz - ocena (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu.... Barbara Mickiewicz Dariusz - ocena (1) Trafiłem do kliniki i do dr Muraszki na zabieg liposukcji brzucha oraz... Dariusz Magda - ocena (1) Serdecznie polecam Perfect Medica. W czerwcu miałam zabieg. Na każdym... Magda Natalia - ocena (1) U dr Kondej miałam operację czubka nosa. Jestem bardzo zadowolona. To moja... Natalia Iwona - ocena (1) Szczerze polecam Panią dr. Karolinę Kondej. Miałam zabieg powiększenia piersi... Iwona Irena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z liftingu szyi i dolnej części twarzy.Pani doktor... Irena Ewa - ocena (1) Jestem po korekcie powiek dolnych zabieg udał się i jestem bardzo zadowolona... Ewa Maria - ocena (1) Jestem bardzo szczęśliwa,że zdecydowałam się na zabieg liftu twarzy u... Maria Agata - ocena (1) Bardzo polecam Panią Doktor! Wykonywałam zabieg powiększenia piersi. Jestem... Agata Basia - ocena (1) Korekta odstającego ucha wykonana profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze,... Basia Renata - ocena (1) Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie. Efekt po zabiegu przeszedł moje... Renata Paulina - ocena (1) Jestem po zabiegu korekty odstających uszu, bardzo profesjonalnie... Paulina Karolina - opinia (1) Dr. Kondej wykonała u mnie korektę uszu. Zabieg przeszedł bez komplikacji... Karolina Natalia - opinia (2) W marcu powiększałam biust u dr Kondej, jestem 2 miesiące po operacji i muszę... Natalia kasia - opinia (1) Jestem po zabiegu korekty odstących uszu i chcę podzielić się moją opinią na... kasia Patrycja - opinia (2) Długo zastanawiałam się nad wyborem lekarza do operacji powiększenia biustu,... Patrycja