Joanna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Doktor, to profesjonalny lekarz i ciepły, wspaniały... Joanna Karolina - opinia (1) Polecam z całego serducha Panią Doktor. Po wypadku miałam rozciętą powiekę i... Karolina Ona 30 - opinia (2) Od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką pięknego biustu(implant 300ml pod... Ona 30
Aleksandra - opinia (2) Bardzo długo szukałam dobrego chirurga, który miał bardzo dobre opinie jeśli... Aleksandra Pacjent - opinia (1) Odradzam zabiegi u tego lekarza. Miałam robiony botoks czoła, botoks oczu... Pacjent Guzek na nosie (2) Nasz syn (17 l). miał na samym czubku nosa paskudnie wyglądający czarny... Sylwester Żurawski Polecam Perfect Medica (1) Szczerze polecam Perfect Medica. Poddałam się zabiegowi wymiany implantów... Ania Korekta uszu (2) Miałam wykonywaną korektę uszu. Jedyne czego żałuję to to że tak długo... Kinga Korekta odstajacych uszu (1) Bardzo sie cieszę z wyboru kliniki Pana Doktora Janusza Zdzitowieckiego.... Zadowolona klientka Powiększenie piersi implantami (7) Od dwóch tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką piersi:D i to jakich:D... szczęśliwa posiadaczka biustu Korekta powiek (1) Jestem mega zadowolona z zabiegu korekty powiek górnych u dr Dobaszewskiej !... Angela Powiększenie biustu. (4) Polecam! Jestem 4 miesiące po zabiegu, wszystko wygląda bardzo naturalnie,... Paulina Korekta nosa (2) Dr. Kondej była pierwszym lekarzem do, którego zgłosiłam się na konsultacje.... Weronika Anna S. - opinia (1) Perfect Medica to klinika na najwyższym poziomie.Poddałam się zabiegowi... Anna S. Korekta nosa (2) Gorąco polecam dr Kondej !!! Jest to świetna specjalistka z zakresu chirurgii... Krzysztof Dorota - opinia (1) Miałam zrobiona korektę warg mniejszych. Bardzo żałuję że nie zdecydowałam... Dorota Gorąco polecam pod każdym względem (1) Dziękuję za profesjonalną opiekę, serdeczność, otwartość, indywidualne... Anna polecam! (1) Pani Doktor Kondej jest po prostu wybitna w swojej specjalizacji. W maju... Alicja Przeszczep tkanki tłuszczowej (1) Super profesjonalnie. Wspaniały efekt. Sam zabieg był dla mnie bardzo... Agnieszka lifting twarzy, liposukcja podbródka - 10 lat w 2,5 godziny ;-) (2) Dwa miesiące temu poddałam się zabiegowi liftingu twarzy, u Pani Dr Kondej.... odmieniona