Gorąco polecam! Plastyka powiek i brwi. (2) Przez wiele lat zastanawiałam się nad usunięciem nadmiaru skóry z... Iwona korekta powiek górnych (1) Zabieg wykonany profesjonalnie w bardzo miłej i przyjemnej atmosferze... Janina Operacja powiększenia piersi (1) Polecam. Miła obsługa, rodzinna, serdeczna atmosfera. Konkurencyjne ceny.... Hanna
Korekta odstających uszu (1) Bardzo się cieszę, że na swoją korektę odstających uszu wybrałam Pana Doktora... Marta D. Powiększenie piersi (1) Dwa lata temu przeszłam zabieg powiększenia piersi w Sopockiej Fabryce... MW Korekta uszu (2) Dwa miesiące od korekty uszu mogę stwierdzić że mimo wielu obaw była to... Paula Korekcja uszu (1) Szczerze polecam dr Karolinę Kondej! To naprawdę wspaniały lekarz,... Jowita 100% zadowolenia (3) Profesjonalna, miła obsługa. Zminimalizowany stres dzięki odpowiedniemu... BR Plastyka powiek (1) ja też jak najbardziej polecam artlife, po korekcji powiek już ok 4 miesiące. anika999 Chirurgia plastyczna powiek (1) Pani Doktor w bardzo profesjonalny sposób podchodzi do pacjentów, ma... Doris Operacja powiekszenia piersi (2) Witam. W marcu poddalam sie operacji powiekszeni piersi u Dr.Janusza... Agata.N Laserowa korekcja wzroku (1) Polecam ArtLife, jedna z lepszych klinik na Pomorzu Elzunia03 Usunięcie znamienia (1) Przeszłam zabieg usunięcia pieprzyka z płatka nosa. Jedyny niepokój... Natalia Usunięcie implantów piersi. (1) Pani doktor jest wspaniałym fachowcem i człowiekiem.Pomogła mi bardzo.Zabieg... Danuta Polecam, operacja u dr. Bieńkowskiego (1) W maju 2016 roku miałam operację powiększania biustu. Bardzo porządna... Marta Implanty piersi (1) Polecam Panią dr Darię z czystym sumieniem. Rozumiała mnie jako kobietę.... Monika S. Laserowa korekcja wzroku (1) ArtLife są w Gdańsku, podobna jedna z lepszych klinik w Trójmieście mycha030 Dobry specjalista do plastyki powiek (1) Koleżanka w pracy się pytała o dobrego specjalistę od plastyki powiek ??... karola590 Powiększenie piersi (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów operacji w Sopockiej Fabryce Urody. Pełen... Izabela Korekcja powiek (1) Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji powiek i wycinania znamion. Nie... Krzysztof